Про нас
увійти

У Збаражі лідер першої ліги несподівано поступився "Арсеналу"

категорія: Футбол | дата: 07 05 2019
У Збаражі лідер першої ліги несподівано поступився "Арсеналу"

ФК "Збараж", який у двох стартових матчах першої обласної ліги здобував шість очок, 5 травня, на домашньому стадіоні в третьому турі несподівано поступився "Арсеналу" з Білокриниці (Кременецький район) – 0:1, повідомляє ФФТО.

У першому таймі ФК "Збараж" створив один гольовий момент біля воріт "канонірів", натомість футболісти з Білокриниці мали кілька гольових епізодів і контроль м’яча в першій 45-хвилинці був на боці гостей у співвідношенні 60/40. У другому таймі гра вирівнялася, вже збаразькі футболісти мали кілька хороших нагод, щоб відкрити рахунок, однак і "Арсенал" не відсиджувався в обороні.

Долю ж матчу було вирішено за вісім хвилин до завершення основного часу. Пішла передача у штрафний майданчик господарів з якою не справився голкіпер ФК "Збараж" Олег Глушка, котрий не зафіксував м’яча у руках. Першим на підборі був атакувальний півзахисник "Арсеналу" Олексій Посільський, який з близької відстані пробив у капітана збаразької команди Михайла Конечного, від якого м’яч залетів у ворота.

***

ФК "Збараж" – "Арсенал" (Білокриниця, Кременецький р-н) – 0:1 (0:0)

5 травня. Збараж. Стадіон "Колос". 100 гл. +18 град.

Арбітр – Олег Мімнонов (Тернопіль), асистенти – Роман Колодніцький (Козова), Тарас Зубик (Козова).

Спостерігач арбітражу: Михайло Русанюк (Тернопіль).

ФК "Збараж": Глушка, Ковальчук, Біскуп, Цимбалюк, Качор, Процик, Конечний-к, Паламар, Хмілевський (Хархут, 46), Білоус (Була, 77), Лірський (Хруняк, 58).

"Арсенал": Мороз-к, Кравчук, Посільський, Баландюк (Панчук, 90+3), Поліщук (Бабін, 61), Прилуцький, Федорук (Налєво, 71), Самойлюк, Терещенко, Майборода, Соколовський.

Гол: Михайло Конечний (82, а/г).

Попереджені: О. Посільський (30), В. Процик (31), Ю. Цимбалюк (53), С. Кравчук (68).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook