Про нас
увійти | реєстрація

Максим Проців: "Перший гол на професійному рівні присвячую батькам"

категорія: Футбол | дата: 04 05 2019 | переглядів: 247
Максим Проців: "Перший гол на професійному рівні присвячую батькам"

18-річний півзахисник "Ниви" забив перший гол у матчі з "Поділлям", а згодом і заробив на собі одинадцятиметровий.

Максим Проців розповів про відчуття перед першим поєдинком у основі, а також порівняв рівень Другої ліги з аматорським чемпіонатом.

— Максиме, вчора у твоєму активі одразу декілька дебютів. Перший матч в основі, перший гол. Що відчув, коли тренер назвав твоє прізвище у стартовому складі? Чи хвилювався перед грою?

— На мою думку такий дебют у професійному футболі є досить вдалим. Коли тренер назвав моє прізвище в основному складі, відчув певного роду довіру до мене і за це хочу подякувати Василю Івановичу. Перед грою хвилювань як таких не було, все ж таки не вперше виходив на футбольне поле.

— Кому присвятив перший гол у професійній кар'єрі?

— Своїм батькам. Адже завдяки їхній підтримці я і опинився у професійному футболі.

— Як ти думаєш, могли перемогти "Поділля" з більшим рахунком, судячи з тих моментів, які не вдалося реалізувати?

— "Поділля" дуже хороша команда з хорошим підбором виконавців. Але завдяки тому, що усі футболісти виконали установку тренера, ми і виграли. Можливо, могли реалізувати більше своїх гольових моментів. Та я вважаю, що це закономірний результат, яким ми, безумовно, задоволені.

— Як вважаєш, чим перш за все професійна Друга ліга відрізняється від рівня аматорів на якому ти грав перед приходом у "Ниву"?

— Перш за все швидкістю прийняття рішення. У Другій лізі немає часу подумати, потрібно рішення приймати миттєво. А на аматорському рівні дають можливість подумати, а лише потім прийняти рішення.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook
Нива Тернопіль
Коментарі
Гість не може залишати коментарі  Залогінитись   Зараєструватись
ПОГОДА

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: