Про нас
увійти

Покер Буряка приносить вольову перемогу "Збручу-Агробізнес"

категорія: Футбол | дата: 01 05 2019
Покер Буряка приносить вольову перемогу "Збручу-Агробізнес"

30 квітня, у Волочиську під акомпанемент дощу спаринг провели вищоліговий "Збруч-Агробізнес" з Підволочиська та срібний призер минулорічної першої ліги – хоростківська "Зоря". Багатий на гольові моменти поєдинок завершився вольовою перемогою команди з Підволочиська – 4:3, повідомляє ФФТО.

Рахунок у матчі було відкрито на 15-й хвилині. Після передача з лівого флангу, один з нападників "Зорі" виграв повітря, а на дальній стійці в один дотик м’яча у ворота переправив Володимир Онищук (0:1). На 37-й хвилині номінальні господарі рахунок зрівняли. Нападник "Збруча" Дмитро Познанський уникнув положення поза грою, прострілив вздовж воріт і Руслан Буряк метрів з 5-ти переправив м’яча у порожні ворота (1:1). Однак пройшло всього три хвилини, як гості знову вийшли вперед. Це Роману Мельнику вдався красивий удар метрів з 23-ох лівого ногою. М’яч полетів на незручній для голкіпера "Збруча" Сергія Чижа висоті і потрапив прямісінько в дальній кут (1:2).

Героєм другому тайму, як і всього матчу став молодий півзахисник Руслан Буряк. Спершу він після подачі кутового Андрієм Капеляном, ударом головою робить рахунок 2:2. Незадовго, після перехоплення м’яча у центрі поля, Познанський віддав передачу на Буряка і той метрів з 20-ти виводить свою команду вперед (3:2). Далі після зручної передачі нападника "Зорі" Романа Мельника, вирівнює становище на футбольному полі іменинник Богдан Гевчук (3:3), котрий у день матчу святкував 27-річчя. А крапку в багатому на голи поєдинку поставив той ж Буряк. Дмитро Познанський здійснив слаломний прохід правим краєм і віддав третю голову передачу в матчі. Руслану Буряку не склало великих зусиль забити свій четвертий гол у зустрічі.

До слова, автор покеру цей матч запам’ятає на довго, адже вже у понеділок, 6 травня він йде до… війська. 

"Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – "Зоря" (Хоростків) – 4:3 (1:2)

"Збруч-Агробізнес": Чиж – Шум, Копцюх, Миронюк, Приян – Кубик, Малащук, Максим Паюк, Капелян, Буряк – Познанський. На заміну виходив:  Коза.

"Зоря": Кравчук – Нетеча, Скотецький, Яремчук, захисник на перегляді – Гевчук, Черкезов, Онищук, півзахисник на перегляді – Мельник, Побережник. На заміну виходив: Лубкович

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook