Про нас
увійти

"Агрон" декласував на виїзді ФК "Ужгород"

категорія: Футбол | дата: 29 04 2019
"Агрон" декласував на виїзді ФК "Ужгород"

27 квітня, у 18-му турі чемпіонату України з футболу серед аматорських команд великгаївський "Агрон" на виїзді впевнено переміг ФК "Ужгород" – 3:0, повідомляє ФФТО.

Рахунок у матчі наші земляки відкрили на 24-й хвилині. Вони розіграли красиву триходівку – Ігор Вонс – Назар Процик – Ян Ковалевський. Вонс віддав ідеальну передачу на Процика, той вибіг з-за спин оборонців ФК "Ужгорода" і міг сам вирішувати долю епізоду, адже перед ним знаходився один голкіпер суперника. Однак Назар прийняв рішення віддати передачу на Яна Ковалевського, котрому залишалося лише переправити м’яча у порожні ворота (0:1).  

Щойно розпочався другий тайм, як гравці "Агрона" подвоїли перевагу. На половині поля суперника м’яча в ужгородців відібрав Руслан Луцик, переадресував його на Валентина Білика, котрий вивів віч-на-віч з кіпером Назара Процика. Форвард майстерно скористався своїм шансом (0:2). А на 74-й хвилині "агронівці" забили зі стандарту. Ігор Вонс виконав передачу з кутового, а Роман Гаврилюк, котрий вийшов на заміну, вигравши повітря, вколотив м’яча під поперечину (0:3).

"Агрон-ОТГ" (стартовий склад): Рогаль, Пастернак-к, Андрієшин, Коник, Ковалик, Кривобедрий, Вонс, Білик, Ковалевський, Луцик, Процик.

Після цієї перемоги в активі великогаївського "Агрона" 26 набраних очок. Підопічні Романа Курдупеля наздогнали "Картати" з Галича (Івано-Франківська область), які цього дня програли "Покуттю" з Коломиї (0:1) і тепер "Агрон" та "Карпати" ділять 4-5 місця турнірної таблиці, відстаючи від "ОДЕКа" (Оржів) на три очка. 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook