Про нас
увійти

Ветеранський чемпіонат області розпочнеться 18 травня

категорія: Футбол | дата: 26 04 2019
Ветеранський чемпіонат області розпочнеться 18 травня

Чемпіонат Тернопільської області серед ветеранів розпочнеться у суботу, 18 травня. Цю дату погодили представники команд-учасниць на нараді за участю першого заступника голови Федерації футболу Тернопільської області Василя Заторського та заступника голови Віталія Остафійчука.

Як і минулого сезону, так і цьогоріч відбудеться повноцінний чемпіонат області в два кола. Кожна з команд-учасниць прийме суперника на своєму полі і зіграє з ним на виїзді.

Як повідомив голова ветеранського комітету ФФТО Матвій Николайчук, нині на стадії обговорення питання щодо вікового цензу. Ряд команд висловили пропозиції грати футболістами 35-ть і старше років, інші – 40 років із можливістю виходу на поле двох гравців, яким виповнилося 38 років, ще інші пропонують нічого не змінювати і провести чемпіонат виключно для ветеранів, яким виповнило 40 років. Остаточний віковий ценз ветеранського чемпіонату області 2019 року буде прийнято на підсумковій нараді, яку запланували провести 7 травня.

Що ж до числа учасників чемпіонату, то шість команд за будь-яких обставин погодилися в ньому брати участь, ще чотири – в роздумах, в залежності від того, яким віком буде дозволено грати.

Нагадаємо, під егідою Федерації футболу Тернопільської області вже проведено два ветеранських чемпіонати. У 2017 році чемпіоном став "Ветеран" (Тернопільський район), у 2018-му – "Агропродсервіс" (Настасів).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook