Про нас
увійти

"Нива" – "Верес". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 25 04 2019
"Нива" – "Верес". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" у 22-му турі Другої ліги буде "Верес" з Рівного. Матч відбудеться на міському стадіоні у Тернополі 25 квітня о 18:00.

У зв'язку з перенесенням 21-го туру через проведення другого туру президентських виборів в Україні, "Нива" вдруге поспіль зіграє вдома. Щодо перенесеного туру, то він відбудеться 15 травня.

А от для "Вереса" цей поєдинок буде третім поспіль виїзним у чемпіонаті. Попередні дві зустрічі рівняни завершили нульовою нічиєю 0:0 у протистоянні з "Калушем" та "Буковиною". А стартовий матч року у Млинові гравці "Вереса" програли "Черкащині-Академії" 0:1. Наразі рівняни ще не перемагали у весняній частині, а також не забили жодного м'яча.

Нагадаємо, що у рамках передсезонних тренувальних зборів "Верес" та "Нива" зустрічалися у Івано-Франківську. Тоді, пропустивши на старті гри, тернополяни забили у відповідь тричі і святкували переконливу перемогу 1:3. У офіційних матчах цього сезону "Ниві" не так щастить у протистояннях з рівненським народним клубом — нульова нічия та мінімальна поразка вдома.

Напередодні матчу обидва наставники команд мають втрати, пов'язані із перебором жовтих карток. "Ниві" не допоможе Валентин Залізняк, а "Вересу" — Олексій Бондаренко. Зате зможе зіграти у домашній грі Вадим Хохлов, який минулий матч пропустив за тією ж причиною. Щодо травмованих, то наразі ще не готові до гри Ігор Кохман, Ігор Олексієнко та Руслан Бариляк.

Друга ліга, тур 22

"Нива" – "Верес"

25.04.19, м. Тернопіль, 18:00

Арбітр — Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)

Асистенти арбітра — Віктор Аврамчук (Київ), Володимир Бамбурак (Чернівці)

Четвертий арбітр — Ігор Садковський (Тернопіль)

Спостерігач арбітражу — Станіслав Боклажко (Київ)

Матч першого кола: "Верес" – "Нива" 0:0

Матч другого кола: "Нива " – "Верес" 0:1

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook