Про нас
увійти

Хет-трик Сергія Полянчука приносить перемогу "Медоборам"

категорія: Футбол | дата: 22 04 2019
Хет-трик Сергія Полянчука приносить перемогу "Медоборам"

20 квітня, в рамках другого туру чемпіонату Тернопільської області у другій лізі зустрічалися ФК "Нараїв" та "Медобори" (Зелене). Зовсім нещодавно ці дві команди проводили між собою спаринг в процесі підготовки до нового сезону, перемогу в якому святкували "Медобори". Не відступили від своїх принципів зеленяни і цього разу, повідомляє ФФТО.

Саме вони активніше розпочали зустріч, не зважаючи на те що команда мала серйозні кадрові втрати - з різних причин були відсутні одразу чотири гравці основи. На 11-й хвилині Віталій Сакович здійснив подачу з флангу, а Сергій Полянчук зігравши на випередження, в дотик відправив м'яча у сітку (0:1). У випадку з другим голом знов спрацювала зв'язка Сакович - Полянчук: на 21-й хвилині Віталій віддав передачу по центру на Сергія, який пробив в кут повз голкіпера і рахунок став 2:0. Під завісу першого господарі змогли відквитати один м'яч, скориставшись помилкою гостей у захисті. Автор голу Віталій Кухарук (1:2).

В другому таймі зеленяни не зменшували обертів і забили третій гол - цього разу відзначився Степан Клекот (1:3). Вагому заявку на перемогу у матчі зробили "медоборісти", забивши четвертий м'яч. Продершись по флангу крізь трьох гравців "Нараєва", Віталій Сакович зробив передачу на Сергія Полянчука, який оформив хет-трик у звітному поєдинку, а Сакович додав до свого активу черговий асист (1:4). Своєю грою саме  зв'язка цих гравців підтвердила, що вони недарма потрапили у символічну збірну першого туру. Отримавши комфортну перевагу в рахунку футболісти "Медоборів" дещо розслабилися і пропустили другий гол від Богдана Дзюли, проте це вже ніяк не вплинуло на загальний результат матчу (2:4)

ФК "Нараїв" – "Медобори" (Зелене, Гусятинський р-н) – 2:4 (1:2)

20 квітня. Нараїв. Сільський стадіон. 200 гл. +14 град.

Арбітр – Роман Островський (Тернопіль), асистенти – Вадим Трач (Тернопіль), Ігор Садковський (Теребовля),

Суддівський спостерігач: Михайло Чайковський (Тернопіль).

Голи: Віталій Кухарук (39), Богдан Дзюла (89) – Сергій Полянчук (12, 22, 68), Степан Клекот (54).

Попереджені: І. Шимчишин (69).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook