Про нас
увійти

У тернопільському студентському дербі перемогли майбутні педагоги з Тернополя

категорія: Футбол | дата: 19 04 2019
У тернопільському студентському дербі перемогли майбутні педагоги з Тернополя

18 квітня, на Тернопільському міському стадіоні відбулося дербі двох команд з Тернопільщини у чемпіонаті України серед студентів. Зустрічалися лідери конференції "Захід" ФК "Тернопіль-ТПНУ" та ФК "Кременець-Академія". У напруженому поєдинку тернополяни наприкінці матчу зуміли схилити шальки терезів на свій бік – 2:0, повідомляє ФФТО.

У першому таймі незначною перевагою володіли тернополяни. Зокрема, двічі небезпечно пробивав зі штрафного Юрій Заставецький – у першому випадку надійно зіграв кременецький голкіпер Станіслав Горнік, у другому – Юрій поцілив вище воріт. Ще один напів момент мав Андрій Різник, а Дмитру Познанському дещиці не вистачило, щоб вийти віч-на-віч з воротарем. У гостей з Кременця було кілька навісів з флангу, які "знімав" голкіпер ФК "Тернопіль-ТНПУ" Іван Рогаль. 

Другий тайм пройшов набагато цікавіше. До пори до часу суперники не могли відкрити рахунок, аж поки на 77-й хвилині не помилився кіпер гостей, який вийшов далеко на перехоплення і нападник ФК "Тернопіль-ТНПУ" Андрій Різник метрів з 40-ка поцілив у дальню "дев’ятку" (1:0). Далі, на 81-й хвилині, в простій ситуації помилився центральний оборонець тернопільської команди Юрій Савка і він ж сфолив на суперникові, за що отримав червону картку. Однак навіть у меншості тернополяни зуміли не лише втримати переможний рахунок, а й ще одного разу відзначитися. Тут лідерські функції взяв на себе Роман Волохатий, котрий одного суперника обіграв, а другий його збив у карному майданчику. Арбітр призначив пенальті, яке реалізував Юрій Заставецький (2:0).

ФК "Тернопіль-ТНПУ" – ФК "Кременець-Академія" – 2:0 (0:0)

18 квітня. Тернопіль. Міський стадіон. 100 гл. +10 град.

Судді: Іван Родін (Львів), Василь Чубарик (Тернопіль), Оксана Паньків (Тернопіль).

4-й арбітр: Олег Богач (Тернопіль).

ФК "Тернопіль-Педуніверситет": Рогаль, Заставецький, Савка, А. Когут, Миронюк (Волохатий, 46), Засєдко, Різник-к (Подлєцький, 90+1), Голодрига, Малащук, Луцик (Роман, 58), Познанський (Коломієць, 88).

ФК "Кременець-Академія": Горнік, Щербатюк, Антосюк, Старушкевич, Герасимчук, Міськов, Кривобедрий, О. Понєдєльнік, Корзун, Антонюк, Бідний (Федорук, 66).

Голи: Андрій Різник (77), Юрій Заставецький (86).

Попереджені: А. Когут (57), М. Корзун (63).

Вилучений: Ю. Савка (81).

Турнірна таблиця. Конференція "Захід"

Команди

І

В

Н

П

М’ячі

О

1

ФК "Тернопіль-ТНПУ"

9

5

4

0

32:9

19

2

ФК "Кременець-Академія"

9

6

1

2

13:5

19

3

"Університет" (Чернівці)

8

5

1

2

23:15

16

4

"Фортеця" (Кам.-Подільський)

8

3

1

4

11:15

9

5

ВНТУ (Вінниця)

8

1

1

6

8:26

4

6

ТНЕУ (Тернопіль)

8

1

0

7

7:25

3

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook