Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" зіграла внічию з "Черкащиною-Академія"

категорія: Футбол | дата: 18 04 2019
Тернопільська "Нива" зіграла внічию з "Черкащиною-Академія"

17 квітня футбольний клуб "Нива" Тернопіль у 20 турі Другої ліги у домашньому поєдинку зіграв внічию з "Черкащиною-Академія" з рахунком 1:1.

Обидва наставники напередодні матчу недорахувалися основних центральних захисників, які пропускали матч через дискваліфікацію. Василь Малик вимушено опустив у лінію захисту капітана команди Тараса Мороза, а його місце в опорній зоні зайняв Остап Ілюк. Також на свою позицію справа повернувся Валентин Залізняк, а Андрій Герт, відбувши покарання, вийшов зі старту зліва в обороні.

Перший домашній матч "Ниви" у 2019-му році розпочався не так, як би того хотілося. Тернополяни дозволили опоненту провести швидкий м'яч. На допомогу "Черкащині" прийшов стандарт. Після подачі зі штрафного Олександр Медведь проштовхнув м'яч у сітку, виявившись найспритнішим на ближній стійці.

До честі "Ниви", господарів швидкий м'яч не зламав, хоча загалом перший тайм тернополяни аж ніяк не можуть занести собі до активу. Забити у відповідь вдалося у середині тайму. Литовченко здійснив сольний прохід до штрафного майданчика "Черкащини", але оборонці зупинили рейд форварда. На щастя для "Ниви", м'яч відскочив до Ігоря Гатали який одразу ж завдав результативного удару по воротах — 1:1.

Після обміну голами гра заспокоїлась і "вибухнула" лише перед свистком на перерву. Спершу "Ниву" врятував Мороз, який фактично виніс м'яч з пустих воріт. А згодом подарунок господарям ледь не зробив голкіпер "Черкащини" Майборода та захисник, які подарували м'яч Литовченку. Проте вдало розпорядитися ним нападник не зумів і втратив шанс вивести команду вперед ще у першому таймі.

Друга половина гри відзначилась перевагою "Ниви", але пройшла без забитих м'ячів. Тернополяни більшу частину ігрового часу провели у атаках, проте чогось постійно не вистачало на завершальній стадії. Зуміли підсилити гру попереду і гравці, які вийшли на заміну. Зокрема моменти не використали Максим Проців та Мирон Бідний. Активними попереду були Бровко, Литовченко та Гатала.

Підсумок матчу — нічия 1:1. З таким рахунком завершується уже третя поспіль гра команд у сезоні!

Наступний матч у Другій лізі "Нива" теж зіграє у Тернополі 25 квітня. У рамках 22 туру тернополяни зустрінуться з рівненським "Вересом". Початок матчу о 18:00!  

Друга ліга, тур 20

17 квітня 2019, Тернопіль

"Нива" – "Черкащина-Академія" 0:1

Голи: Гатала (19) – Медведь (5)

"Нива": Механів, Залізняк (Радюк 90+4), Мороз, Демчук, Герт, Ілюк (Кінаш 67), Бровко (Бідний 82), Дедух, Волохатий (Проців 58), Гатала, Литовченко

"Черкащина-Академія": Майборода, Домальчук, Цибульник, Бурлін, Чорний, Кошелюк, Медведь, Тищенко (Кошадзе 74), Тимофієнко, Сторчоус (Зеленевич 71), Бойко

Попередження: Залізняк (51), Тимофієнко (83)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook