Про нас
увійти

ФК "Бережани" переміг у Рогатині

категорія: Футбол | дата: 11 04 2019
ФК "Бережани" переміг у Рогатині

10 квітня, учасник вищої обласної ліги провів черговий спаринг. У Рогатині, що на Івано-Франківщині наші земляки перемогли футбольний клуб з однойменною назвою (2:0), який після першого кола займає четверте місце у другій за рангом лізі чемпіонату Івано-Франківської області, повідомляє ФФТО.

Бережанці в кожному з таймів забили по одному м’ячу. В першому – Ігор Швець подав кутовий з лівого флангу, нападник Юрій Сорочан головою продовжив політ м’яча, який дістався до Сергія Клюшніченка і центральний оборонець ФК «Бережани» з воротарського майданчика переправ м’яча у сітку воріт (0:1).  

У другому таймі нашим землякам вдалася швидка контратака. Оборонці вибили м’яча, Віталій Бодак поборовся з центральним захисником ФК «Рогатин»,  той помилився вибиваючи м’яча і Сергій Мацалап підхопив шкіряного і з-за штрафного майданчика влучного пробив у ближній кут воріт (0:2). Також варто згадати і удар Ігоря Швеця (після передачі справа) у поперечину.

ФК «Бережани» у звітному матчі виступав у такому складі: Качала – Клюшніченко, Данилюк, Бойчук, Козовик – А. Засєдко, Швець, Бодак А. Когут – Чиряк, Сорочан. На заміну виходили: Гарас, Дубляниця, Макаров, Макар, Адамович, Мацалап. 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook