Про нас
увійти

ФК "Збараж" здобув першу перемогу в 2019 році

категорія: Футбол | дата: 08 04 2019
ФК "Збараж" здобув першу перемогу в 2019 році

7 квітня, у Зарубинцях (Збаразького району) спаринг провели ФК "Збараж" та кременецькі "Три валети". З мінімальною перевагою перемогу святкувала збаразька команда, для якої ця звитяга стала першою в рамках підготовки до нового футбольного сезону, повідомляє ФФТО.

В першому таймі після подачі з кутового капітана ФК "Збараж" Михайла Конечного, вколотив м’яча головою у ворота суперників досвідчений Віктор Ковальчук (1:0). В першому таймі могли відзначитися Богдан Лірський, однак він не реалізував вихід віч-на-віч та легіонер збаразької команди Фелікс, котрий під час великого скупчення гравців у штрафному майданчику "Трьох валетів" смачно пробивав, однак воротар гостей зумів відбити м’яча. У "Трьох валетів" у першому таймі найнебезпечнішим був штрафний з 16-ти метрів – м’яч з "дев’ятки" відбив потенційний новачок ФК "Збараж" Олег Глушка.

В другому таймі номінальні господарі провели одразу сім замін і гра проходила на зустрічних курсах, м’яч практично не затримувався в центрі поля. За такого розвитку подій кременчани на 60-й хвилині зуміли рахунок зрівняти (1:1). Гравець "Трьох валетів" Василь Турчинський реалізував вихід віч-на-віч, елегантно перекинувши м’яча через збаразького голкіпера (ще один потенційних новобранець ФК "Збараж").

Однак збаразькі футболісти таки зуміли за 10-ть хвилин до завершення матчу вирвати перемогу. Після подачі Юрія Цимбалюка з правого флангу головою зряче пробив Олександр Паламар (2:1).

ФК "Збараж" виступав у такому складі: Глушка, Ковальчук, Біскуп, Цимбалюк, Качор, Конечний, Паламар, Лірський, Фелікс, Хархут та гравець на перегляді. В другому таймі на заміну виходили: Була, Процик, Хруняк і четверо гравців на перегляді.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook