Про нас
увійти

"Агронива" мінімально поступилася друголіговій "Буковині"

категорія: Футбол | дата: 03 04 2019
"Агронива" мінімально поступилася друголіговій "Буковині"

Дебютант вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – "Агронива" з Заводського (Чортківський район) гостювала на Чернівеччині, де в Мамаївцях (Кіцманський район) провела товариський поєдинок проти друголігової "Буковини". Напружений поєдинок завершився мінімальною перемогою професіоналів – 1:0, повідомляє ФФТО.

На 23-й хвилині чернівчани виконали прострільну передачу, яку намагався перехопити лівий оборонець "Агрониви" Юрій Савка, однак зробив це невдало і м’яч потрапив йому в руку. Арбітр призначив пенальті та голкіпер заводської команди Юрій Чуба зумів потягнути удар з "точки". Однак вже на 29-й хвилині "Буковина" таки забила, як виявилося, переможний гол. Епізод не дограв Юрій Савка і "буковинець" зумів переграти нашого воротаря.

До найнебезпечніших моментів з боку "Агрониви" варто віднести епізоди, які вони  створили в другому таймі. Так, на 55-й хвилині їхній нападник Володимир Гайковий отримав м’яча метрів за шість до воріт і, здавалося, всі вже бачили м’яча у сітці воріт, однак наш гравець пробив прямісінько у голкіпера. А за чотири хвилини до фінального свистка за 20-ть метрів до воріт суперника заводська команда отримала право на пробиття штрафного удару. Штатний виконавець подібних ударів Юрій Заставецький потужно пробив, однак голкіпер "Буковини" ногою зумів відвести небезпеку.

Заводська "Агронива" у звітному матчі виступала в такому складі: Чуба – Заставецький, Тракало, Савка, захисник на перегляді – Шевченко, Данилюк (Сидоренко, 70), Шелія, Тригуба – Різник, Гайковий (Пахолок, 70).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook