Про нас
увійти

"Агрон-ОТГ" був сильнішим за "Збруч-Агробізнес"

категорія: Футбол | дата: 03 04 2019
"Агрон-ОТГ" був сильнішим за "Збруч-Агробізнес"

Чемпіон Тернопільської області двох останніх сезонів – великогаївський "Агрон-ОТГ" 30 березня, у спарингу в Товстолузі зустрічався з середняком вищої обласної ліги – підволочиським "Збруч-Агробізнесом". Багатий на гольові моменти поєдинок завершився перемогою "Агрона" – 2:0, повідомляє ФФТО.

Для великогаївської команди це був перший поєдинок на природньому газоні, адже всі попередні матчі підопічні Романа Курдупеля грали на штучному покритті. Тому гравці "Агрона" тривалий час пристосовувалися до трав'яного покриття і хоча моментів створили багато, однак без результативного завершення. У першому таймі тільки один їхній нападник Микола Когут щонайменше тричі мав відзначатися. Спершу з близької відстані він не зумів замкнути передачу Віктора Ковалика, згодом після навісної передачі Ігоря Вонса з лівого краю атаки ударом головою пробив вище воріт, а перед самою перервою, після зручної передачі того ж Вонса нападник метрів з 10-ти не поцілив у рамку воріт.

У гостей активністю теж відзначався єдиний форвард Дмитро Познанський. Однак і йому бракувало точності в завершальних стадіях атак і контратак. Зокрема, в першому і другому таймах нападник "Збруча-Агробізнес" не зумів реалізувати чисті виходи віч-на-віч.

Те, що не вдавалося номінальним господарям поля в першому таймі, вдалося в другому. На його початку до атаки підключився лівий оборонець Віктор Ковалик і на досвіді, хитнувши оборонця, залишив того ні з чим, після чого зряче перекинув м’яча через воротаря гостей (1:0). А незадовго футболісти "Збруча" невдало намагалися вибити м’яча після подачі кутового суперником, той дістався до Євгена Гуріна, котрий з близької відстані в протихід голкіперу подвоїв перевагу "Агрона" (2:0). Ще в одному епізоді після прострілу Тараса Червонецького з правого краю атаки, повинен був відзначатися Арсен Кривобедрий, однак у того м’яч звалився з ноги. 

"Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – 2:0 (0:0)

"Агрон-ОТГ": Мазур, Пастернак, Андрієшин, Ковалик, Семенець, Гаврилюк, Білик, Вонс, Ковалевський, Червонецький, Когут. На заміну виходили: Рогаль, Скобляк, Лівіцький, Лук’янов, Кривобедрий, Гурін, Коник.

"Збруч-Агробізнес": Чиж, Шум, Атласюк, Приян, Дубчак, Буряк, Кубик, Романов, Капелян, Донець, Познанський. На заміну виходили: Копцюх, П. Грабчак, Онищук, Бурбела, Миронюк.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook