Про нас
увійти

"Збруч-Агробізнес" переміг "Гірник" з Новосілки

категорія: Футбол | дата: 01 04 2019
"Збруч-Агробізнес" переміг "Гірник" з Новосілки

29 березня, у Скалаті спаринг провели шоста команда вищої ліги чемпіонату Тернопільської області за підсумками 2018 року – підволочиський "Збруч-Агробізнес" та першоліговий "Гірник" з Новосілки. Вища за класом команда з Підволочиська святкувала непросту перемогу – 2:0, повідомляє ФФТО.

Героєм матчу можна назвати голкіпера "Гірника", котрий творив дива у рамці воріт, зумівши витягнути кілька неймовірних м’ячів. Зокрема, ліквідував небезпеку після ударів Ярослава Миронюк та Андрія Капеляна. А коли кіпер зіграв відносно не вдало, нападник "Збруча" Дмитро Познанський не поцілив у воротах метрів з двох. Отож, у першому таймі голів команди не забивали.

На початку другої 45-хвлинки голкіпер знову зробив два сейви, однак був безсилим після пострілу Руслана Буряка, який точним ударом з меж штрафного майданчика завершив швидку триходівку (0:1). Футболісти "Гірника" могли відігратися, коли після помилки центральних захисників "Збруча" їхній нападник вийшов віч-на-віч, однак пробиваючи в упор – не зумів переграти воротаря підволочиської команди Сергія Чижа. А ближче до закінчення матчу ідеальним за виконанням вдався удар у "дев’ятку" молодому Володимиру Онищуку (0:2).

 "Збруч-Агробізнес" виступав у такому складі: Чиж, Шум, П. Грабчак, Приян, Копцюх, Кубик, Р. Буряк, Миронюк, Романов, Капелян, Познанський. На заміну виходили: Бурбела, Онищук.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook