Про нас
увійти

ФК "Бережани" переміг чемпіона Бережанського району

категорія: Футбол | дата: 01 04 2019
ФК "Бережани" переміг чемпіона Бережанського району

28 березня, на кутківецькому стадіоні спаринг провела четверта команда обласної вищої ліги – ФК "Бережани" та чемпіон Бережанського району 2018 року – нараївська "Галичина". Більш досвідчена команда під керівництвом Ігоря Твардовського впевнено перемога – 5:0, повідомляє ФФТО.

Долю матчу було вирішено вже в першому таймі, в якому гравці ФК "Бережани" зуміли відзначитися чотирьма забитими м’ячами. Вже на 5-й хвилині досвідчений гравець ФК "Бережани" Ігор Швець зробив навісну подачу зі штрафного, повітря виграв Віталій Янко і скинув м’яча під удару Ростиславу Чиряку, а той метрів з восьми точно пробив у нижній кут (1:0). На 21-хвилині після триходівки Ростислав Чиряк – Віталій Бодак, м’яч дістався до Сергія Мацалапа і молодий нападник з близької відстані не залишив жодних шансів голкіперу "Галичини" (2:0). Через десять хвилин Андрій Засєдко в середині поля перехопив м’яча, відпасував на лівий край на Ростислава Чиряка, той зробив прострільну передачу та Віталія Бодака, котрий одним дотиком прийняв м’яча, а другим – переправив м’яча у сітку (3:0). А під завісу першого тайму індивідуальну майстерність продемонстрував Ігор Швець. Він увійшов у карний майданчик і з-під захисника лівого ногою пробив у верхній кут воріт (4:0).

Після перерви у ФК "Бережани" команди сталося ряд замін, вийшли молоді футболісти і гра більш-менш вирівнялася. Суперник вже став огризатися, хоча до реальних загроз, окрім удару з середньої відстані Богдана Дзюли справа не дійшли. Натомість підопічні Ігоря Твардовського ще одного разу відзначилися, а допоміг їм у цьому… оборонець "Галичини" Михайло Безкорований, який після прострільної передачі з правого флангу зрізав м’яча у власні ворота (5:0).  

ФК "Бережани" у звітному матчі виступав у такому складі: Гарас – Янко (Дубляниця, 46), Козовик, Бадеме, Бойчук – А. Засєдко (Макар, 46), Швець, А. Когут, Бодак – Чиряк (Хомецький, 46), Мацалап (Олійник, 46).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook