Про нас
увійти

Чортківський "Кристал" – переможець турніру в Заліщиках!

категорія: Футбол | дата: 30 03 2019
Чортківський "Кристал" – переможець турніру в Заліщиках!

У Заліщиках , 24 березня, завершився IX-й міжобласний турнір з футболу пам’яті письменника-журналіста, громадського діяча Тернопільщини Петра Івановича Ковальчука. Його переможцем став срібний призер вищої обласної ліги 2018 року чортківський "Кристал", який у фінальному матчі переміг заліщицький "Дністер" – 2:0, повідомдяє ФФТО.

У першому таймі голів команди не забивали. Натомість у другій 45-хвилинці справжнім героєм матчу став капітан "Кристалу" Руслан Курдас. На 64-й хвилині "кеп" точним ударом завершив триходівку за участю Андрія Кульчицького та Вадима Безвещука (1:0). А на 89-й хвилині той ж Курдас відзначився вдруге. Пішла діагональ від Безвещука на Курдаса, той втік від захисників "Дністра" і голкіпера, пробив з бокової лінії штрафного майданчика і вже за лінією воріт добивав м’яча у сітку Максим Сурженко (2:0).

До слова, другий рік поспіль кубок пам’яті Петра Ковальчука їде на Чортківщину. Минулого року переможцем турніру став ФК "Заводське", цього ж року їхні земляки з "Кристалу".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook