Про нас
увійти

"Нива" – ПФК "Львів". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 28 03 2019
"Нива" – ПФК "Львів". Анонс матчу

Заключним суперником футбольного клубу "Нива" на тренувальних зборах буде ПФК "Львів", що виступає у Прем'єр-лізі.

Вдруге поспіль "Нива" протистоятиме представнику еліти. Минулої неділі тернополяни провели контрольний матч зі ще однією львівською командою — "Карпатами". На "Україні" наша команда поступилася 4:1.

Щодо "Львова", то підопічні Юрія Бакалова, скориставшись паузою у чемпіонаті, уже провели товариський матч з хмельницьким "Поділлям" у суботу, 23 березня. Матч відбувався на стадіоні "Енергетик" у Добротворі та завершився без забитих голів.

В чемпіонаті УПЛ ПФК "Львів" після першого етапу посідає п'яту сходинку та вестиме боротьбу за Єврокубки. Найближчий матч львів'яни зіграють 3 квітня проти "Маріуполя".

Зазначимо, що минулого року "Нива" в Озерній зустрічалась з командою ФК "Львів U-21". Той матч завершився нічиєю 0:0. А востаннє у офіційному матчі "Нива" та "Львів" зустрічались 2 червня 2018-го року у рамках чемпіонату Другої ліги. У Вишнівці львів'яни перемогли з рахунком 2:1.

Тернополяни до протистояння з ПФК "Львів" готувалися у звичному режимі на клубній базі. Напередодні у команди відбулося теоретичне заняття та передігрове тренування. Поза грою все ще залишаються травмовані Ігор Кохман та Дмитро Заїкин. Останній пропустить ще щонайменше два тижні.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook