Про нас
увійти

Покер Богдана Дзюли приніс перемогу "Галичині" над ФК "Тернопіль-Педліцей"

категорія: Футбол | дата: 22 03 2019
Покер Богдана Дзюли приніс перемогу "Галичині" над ФК "Тернопіль-Педліцей"

20 березня, на кутківецькому стадіоні провели спаринг команди другої обласної ліги – ФК "Тернопіль-Педліцей" та нараївська "Галичина" (Бережанський район). Багатий на голи матч завершився перемогою колективу з Бережанщини – 6:5, повідомляє ФФТО.

"Галичина" зуміла святкувати вікторію у поєдинку, який для них складався вкрай невдало, адже команда поступалася суперникові 0:3. Так, спершу після передачі з лівого краю, ударом головою відзначився Роман Голодрига. Згодом після передачі Максима Коломійця, гол записав на свій рахунок Андрій Шевчук. Останній не зупинився на досягнутому і ще раз вразив ворота чемпіона Бережанського району та чвертьфіналіста Ліги чемпіонів Тернопільщини, реалізувавши вихід віч-на-віч. І лише на останніх хвилинах першого тайму гостям вдалося одного м’яча відіграти. Оборонці ФК "Тернопіль-Педліцей" у центрі штрафного майданчика забули одного Богдана Дзюлу і той, отримавши м’яча після вкидання того з ауту, рахунок скоротив. Останньому судилося стати героєм матчу. Загалом Дзюла записав на свій бомбардирський рахунок чотири забиті м’ячі, ще два голи за "Галичину" забив гравець, який знаходиться у розташуванні команди на перегляді.

До слова, при нічийному рахунку 3:3, молоді ліцеїсти зуміли переламати хід гри і двічі відзначилися. Спершу це зробив Михайло Бурбела, а за кілька хвилин він виступив у ролі асистента, віддавши гольову передачу на Андрія Шевчука і той поцілив у нижній кут воріт. Однак бережанські футболісти на досвіді зуміли схилити шальки терезів на свою користь. При рахунку 5:5 вони на останніх секундах матчу провели переможну атаку і після вивіреної передачі Сергія Дроздовського новачок "Галичини" приніс бережанській команді перемогу в неймовірному за інтригою матчі – 6:5.  

ФК "Тернопіль-Педліцей" у звітному матчі виступав у такому складі: Омаров – Чубатий, Васильченко, Луцишин, Шпирко – Коломієць, Засєдко, Винниченко, Нога – Голодрига, Шевчук. На заміну виходили: Бурбела, Камінський, Возний, Валах, Юркевич, Рудзевич, Питлик.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook