Про нас
увійти

"Агронива" поступилася учаснику аматорського чемпіонату України

категорія: Футбол | дата: 22 03 2019
"Агронива" поступилася учаснику аматорського чемпіонату України

20 березня, дебютант вищої ліги чемпіонату Тернопільської області заводська "Агронива" провела черговий виїзний спаринг. Цього разу у суперниках був учасник аматорського чемпіонату України – команда "Карпати" з Галича (Івано-Франківська область). Незважаючи на загалом хороший рівень гри, наші земляки після простих помилок у захисті поступилися суперникові – 3:5, повідомляє ФФТО.

Рахунок у матчі відкрили заводські футболісти. На 12-й хвилині партнери по команді закинули м’яча на хід граючому тренерові Немо Шелії, того збили у штрафному майданчику, за що було призначено пенальті. "Вирок" арбітра реалізував капітан "Агрониви" Юрій Заставецький.

На 50-й хвилині суперник рахунок зрівняв, але вже за хвилину "Агронива" знову вийшла вперед. Кутовий подавав гравець, який перебуває у розташуванні заводської команди на перегляді, повітря виграв центральний оборонець Олег Тракало і ударом головою зумів вразити ворота суперника (1:2). На 63-й хвилині лівий півзахисник команди із Заводського Віталій Іваськів забив третій для "Агрониви" гол у матчі. Далі гравці заводської команди, очевидно, зарано повірили в перемогу і поплатилися за це. Після не зовсім вдалих дій оборонців та голкіпера Володимира Павлишена, суперник за останніх пів години гри (з компенсованим часом) зумів чотири рази вразити ворота "Агрониви" і як підсумок перемогти – 5:3.

Заводська "Агронива" у звітному матчі виступала в такому складі: Павлишен – Заставецький, Тракало, Михальчук, Савка – Коломієць, Данилюк, Іваськів, Тригуба (Різник, 46) – Шелія, нападник на перегляді.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook