Про нас
увійти

ФК "Вишнівець" переміг "Збруч-Агробізнес"

категорія: Футбол | дата: 22 03 2019
ФК "Вишнівець" переміг "Збруч-Агробізнес"

20 березня, на кутківецькому стадіоні провели спаринг учасники вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – підволочиський "Збруч-Агробізнес" та ФК "Вишнівець".  Вишнівчани створили міні-сенсацію, здобувши перемогу – 2:0, повідомдяє ФФТО.

Незважаючи на те, що фаворитом матчу більшість фахівців називали команду з Підволочиська, в складі якої виступали такі досвідчені футболісти, як Андрій Донець, Сергій Атласюк, Сергій Шум, Андрій Дубчак, саме гравцям ФК "Вишнівець" вдалося на початку матчу відкрити рахунок. Після навісної передачі з правого краю, лідер нападу вишнівецької команди Дмитро Галадей виграв повітряну боротьбу в центральних захисників і скинув м’яча на Миколу Корзуна, який випередив голкіпера "Збруча" та переправив м’яча ударом головою у сітку воріт (1:0). Хвилин через десять зразково-показову контратаку провели вишнівчани. Партнери по команді кинули в прорив Дмитра Галадея, той підхопив м’яча на лівому краю атаки, протягнув його метрів десять і зробив точну передачу на правого півзахисника Олександра Томича, який прийняв м’яча і з близької відстані подвоїв перевагу ФК "Вишнівець" (2:0).

У другому таймі кілька небезпечних атак провели гравці "Збруча", вони були дуже близькими до взяття воріт, однак кістьми під м’яча лягали захисники і голкіпер ФК "Вишнівець". Зокрема, найреальнішу нагоду відзначитися мав досвідчений Андрій Донець, однак коли той пробивав з близької відстані на шляху м’яча став оборонець вишнівецької команди. 

Натомість у другій 45-хвилинці футболісти ФК "Вишнівець" діяли на контратаках, в двох з них мали нагоду збільшити свою перевагу. Так, в першому випадку Дмитро Галадей не реалізував вихід віч-на-віч, а в другому, коли три гравці вишнівецької команди вийшли на одного захисника, вони дуже довго приймали рішення кому завершувати комбінацію, і в підсумку встиг повернутися до власних воріт Михайло Бурбела, в якого м’ячем поцілив пробиваючи по воротах Олександр Томич. 

ФК "Вишнівець" – "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – 2:0 (2:0)

"Збруч-Агробізнес": Чиж – Шум, Атласюк, П. Грабчак, Дубчак – Миронюк, Приян, Копцюх, Р. Буряк, Донець – Онищук. На заміну виходив: Бурбела.

ФК "Вишнівець": Марків (воротар на перегляді, 46) – Щербатюк, Сайчук, Старушкевич, захисник на перегляді (Боднарук, 46) – Кантицький, Корзун, Понєдєльнік, Томич, півзахисник на перегляді – Галадей.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook