Про нас
увійти

Василь Малик: "Зіграємо два спаринги з командами Прем'єр-ліги"

категорія: Футбол | дата: 20 03 2019
Василь Малик: "Зіграємо два спаринги з командами Прем'єр-ліги"

Головний тренер футбольного клубу "Нива" — про виліт з зимового турніру, поєдинок з "Вересом" та плани заключний етап підготовки до сезону.

— Василю Івановичу, наскільки закономірною була поразка команди у грі з "Миколаєвом"?

— Якщо відверто, то ми знали, що гра буде важкою. Але спеціально до цього поєдинку не готувалися і не зменшували навантаження, бо хотіли побачити як хлопці виглядатимуть на фоні перевтоми. Виглядали не зосвім свіжо, а тому результат закономірний. Сподівалися, що здобудемо позитивний результат за рахунок організації гри, але не вдалося. Серед тижня була гра з "Вересом", де команда віддала чимало сил. Це теж вплинуло на матч з "Миколаєвом".

— Якщо повернутися до спарингу з рівнянами, задоволені командними діями на полі?

— Матч з "Вересом" припав на середину збору і хлопці виглядали свіжіше. Старалися виконувати установку, дотримувалися ігрової дисципліни і результат не забарився. Попри це недооцінюати "Верес" аж ніяк не можна. Можливо, вони перед нашою грою отримали навантаження. Це збори і усі команди виконують різну роботу. Та загалом діями своїх підопічних ми задоволені. Вважаю, що цей матч повинен стати для нас своєрідною відправною точкою.

— Минулого тижня команда отримала чергове підсилення. Чи будуть ще новачки?

— Ми дещо підрівняли наш склад, збільшили конкуренцію на деяких позиціях. Але команда ще не зовсім укомплектована. А чи підсилять нас ці гравці покаже лише час та ігри. Але однозначно новачки ще будуть. Шукаємо виконавців, які хочуть прогресувати і досягати чогось у футболі. Такі люди нам цікаві.

— Озвучте плани на четвертий збір, який стартує у середу.

— Будемо відпрацьовувати наші тактичні схеми, взаємодію між ланками та стандартні положення. Зіграємо два спаринги з командами Прем'єр-ліги. З "Карпатами" проведемо гру на "Україні", а з ФК "Львів" хотілося би зіграти у Тернополі. На цьому наш підготовчий період можна буде вважати завершеним. І ми перейдемо до змагальної частини.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook