Про нас
увійти

ФК "Копичинці" переміг ФК "Трибухівці"

категорія: Футбол | дата: 10 03 2019
ФК "Копичинці" переміг ФК "Трибухівці"

9 березня, чемпіон першої обласної ліги ФК "Копичинці" на резервному стадіоні провів спаринг з ФК "Трибухівці" (Бучацький район) і переміг суперника – 4:2, повідомляє ФФТО.

У переможців голи забивали – Роман Ватраль (з пенальті), Назар Мороз, Володимир Леськів та молодий місцевий вихованець Петро Процанін, у переможений відзначилися Василь Богачук та Іван Ковдрин.

За словами президента ФК "Копичинці" Івана Хорощака, склад копичинецької команди був експериментальний, вдалося попробувати в грі цілу групу молодих вихованців, які мали б стати найближчим резервом нинішніх лідерів.

У той же час наставник ФК "Трибухівці" Ігор Дворецький відзначив, що гра підопічних йому сподобалася, незважаючи на те, що це всього перший спаринг у 2019 році, при тому, що у складі були теж відсутні ряд гравців на яких тренер розраховує.

Як повідомив головний тренер команди з Трибухівців, спарингом у Копичинцях тренувальний цикл не закінчується. Вже завтра, 10 березня, в команди ще одна виїзна контрольна гра зі "Скалою-Айва" зі Скали-Подільської (Борщівський район).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook