Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" пробилась до чвертьфіналу Меморіалу Юста

категорія: Футбол | дата: 10 03 2019
Тернопільська "Нива" пробилась до чвертьфіналу Меморіалу Юста

Поступаючись за підсумками першого тайму, "Нива" зуміла отримати вольову перемогу та пройти до чвертьфіналу.

Перший тайм тернополяни занести до свого активу аж ніяк не можуть. Зовсім нічого у гостей не виходило у атаці, а за десять хвилин до свистка на перерву невпевнені дії гравців "Ниви" призвели до взяття воріт. Граючий президент і тренер "Мостиської" Андрій Шагало з близької відстані розстріляв ворота Механіва.

У перерві наставник тернополян Василь Малик провів серйозну розмову з гравцями та зробив чотири заміни і це незабаром принесло свої плоди. Ігор Олексієнко виконав навісну передачу у штрафний майданчик, а один з потенційних новачків замкнув її ударом головою у падінні.

Забитий м'яч додав впевненості тернополянам, які до фінального свистка відзначилися ще двічі. Вперед "Ниву" вивів Максим Демчук. Олексієнко подав зі штрафного, Литовченко черкнув м'яч і той потрапив у стійку, а на добиванні вдало зіграв центральний захисник. За декілька хвилин до закінчення матчу свій автограф у чужих воротах поставив і Олексій Литовченко. У штрафному майданчику він виграв боротьбу у захисників та пробив без шансів для голкіпера.

Жеребкування наступної стадії Меморіалу Ернеста Юста традиційно відбудеться у найближчий понеділок.

Меморіал Ернеста Юста

9 березня 2019, Винники

"Мостиська" – "Нива" 1:3

Голи: Шагало (35) — гравець на перегляді (66), Демчук (82) Литовченко (87)

"Нива": Механів (гравець на перегляді 46), Герт, Хохлов, Демчук, Залізняк (Радюк 46), Кохман (гравець на перегляді 51), Кінаш (Олексієнко 46), гравець на перегляді (Проців 60), Гатала (Бідний 75), Волохатий (гравець на перегляді 46), Литовченко (Хруставка 88)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook