Про нас
увійти

ФК "Копичинц" мінімально переміг оновлену команду з Бучача

категорія: Футбол | дата: 09 03 2019
ФК "Копичинц" мінімально переміг оновлену команду з Бучача

Чемпіон першої обласної ліги 2018 року ФК "Копичинці", 8 березня, на власному запасному стадіоні зустрічався з оновленою командою "Вся Україна - Колос" з Бучача і зумів наприкінці поєдинку схилити шальки терезів на свою користь – 2:1, повідомляє ФФТО.

Бучацька команда завдяки голу Миколи Ферару після першого тайму вела в рахунку (1:0). Однак після відпочинку більш досвідченіша команда з Копичинців зуміла схилити шальки терезів на свій бік. Спершу відзначився капітан ФК "Копичинці" Ігор Сливка (1:1), а за п’ять хвилин до завершення матчу перемогу господарям поля приніс точний удар їхнього нападника Володимира Леськіва (2:1).  

Для копичинецької команди на цьому спаринги цього тижня не завершуються. Вже завтра, 9 березня, підопічні Ігоря Шпікули проведуть ще одну контрольну гру з ФК "Трибухівці" (Бучацький район). Початок поєдинку на новому стадіоні в копичинецькому парку заплановано на 13.00. Для колективу з Бучаччини це буде перший спаринг у 2019 році, в той час як ФК "Копичинці" вже зіграв чотири таких поєдинки, в яких здобув три перемоги і одного разу поступився підволочиському "Збручу-Агробізнес" (0:3).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook