Про нас
увійти

Хет-трик Немо Шелії приніс перемогу "Агрониві"

категорія: Футбол | дата: 09 03 2019
Хет-трик Немо Шелії приніс перемогу "Агрониві"

8 березня, "Агронива" із Заводського (Чортківський район), яка у сезоні-2019 гратиме у вищій лізі чемпіонату Тернопільської області, провела спаринг з учасником аматорського чемпіонату України – СК "Хмельницький" і впевнено перемогла суперника на його полі – 5:1, повідомляє ФФТО.

Героєм матчу став граючий головний тренер "Агрониви" Немо Шелія, який записав на свій рахунок три забиті м’ячі. У першому таймі грузин відзначився двома точними ударами на 10 і 18-й хвилинах (0:2). На 34-й хвилині Віталій Тригуба після передачі Віктора Шевченка мав збільшувати перевагу "Агрониви", однак поцілив у штангу. А на 38-й хвилині стався курйозний гол. Хмельницький голкіпер вибив м’яча від власних воріт, його візаві з Заводського Юрій Чуба обрав неправильну позицію і м’яч перескочивши через нього опинився у воротах "Агрониви" (1:2).

На початку другого тайму суперник у карній зоні порушив правила на Немо Шелії і сам постраждалий реалізував пенальті (1:3). А в середині другої 45-хвилинки лівий оборонець Віталій Іваськів підключився до атаки і збільшив перевагу заводської до трьох м’ячів (1:4). Однак і це ще не все. На останній хвилині матчу капітан "Агрониви" Юрій Заставецький здійснив слаломний прохід від центрального кола, обіграв кількох опонентів і майстерно переграв голкіпера, встановивши остаточний рахунок у зустрічі (1:5).

"Агронива" у звітному матчі виступала в такому складі: Чуба – Заставецький, Тракало, Савка, Іваськів – Шевченко, Тригуба, три півзахисники на перегляді – Шелія. На заміну виходили: Павлишен, Пахолок, півзахисник на перегляді.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook