Про нас
увійти

Чортківський "Кристал" програв "Буковині"

категорія: Футбол | дата: 07 03 2019
Чортківський "Кристал" програв "Буковині"

6 березня, срібний призер вищої ліги чемпіонату Тернопільської області 2018 року – чортківський "Кристал" у Чернівцях на футбольному полі зі штучним покриття ФОК "Олімпія" зустрічався з друголіговою чернівецькою "Буковиною" і поступився суперникові – 0:3, повідомляє ФФТО.

Один гол наші земляки пропустили в першому таймі і два – в другому. В першому випадку чернівчани реалізували вихід віч-на-віч з голкіпером "Кристалу". Вдруге професіонали відзначилися ударом з пенальті і, буквально одразу, чернівчани втретє розписалися у воротах "Кристала". Могли чортківчани розмочити рахунок, коли на 88-й хвилині отримали право на пробиття пенальті, однак переграти кіпера "Буковини" капітану "Кристала" Руслану Курдасу не вдалося.

У "Кристала" з осіннього складу в основному складі грали лише: Максим Сурженко, Руслан Курдас та Владислав Іванов і в другому таймі на поле вийшов Сергій Скалій. Усі решта гравці – новачки, які перебувають у таборі чортківської команди на перегляді.

Цим спарингом "Кристал" закінчив перший навчально-тренувальний збір. Футболісти отримали тижневий перепочинок, після якого продовжать підготовку до сезону-2019.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook