Про нас
увійти

"Збруч-Агробізнес" впевнено переміг ФК "Тернопіль-Педліцей"

категорія: Футбол | дата: 07 03 2019
"Збруч-Агробізнес" впевнено переміг ФК "Тернопіль-Педліцей"

6 березня, на кутківецькому стадіоні середняк вищої обласної ліги за підсумками 2018 року – підволочиський "Збруч-Агробізнес" зустрічався з ФК "Тернопіль-Педліцей". Досвідчена команда з Підволочиська впевнено перемогла ліцеїстів – 3:0, повідомляє ФФТО.

Рахунок у матчі відкрив Володимир Онищук, який вдало відгукнувся на передачу з лівого флангу (0:1). Подвоїв перевагу підволочиської команди досвідчений форвард Дмитро Познанський. На правому флангу Володимир Грабчак накрутив молодих захисників ФК "Тернопіль-Педліцей" та зробив простріл на Познанського, який переправив м’яча в порожні ворота (0:2). Останній гол у матчі забив Андрій Приян після точного пасу Познанського (0:3).

Ліцеїсти не те, щоб були слабкими, однак дещо стушувалися перед досвідченими футболістами "Збруча-Агробізнес", тим більше, що в їх складі не було трьох гравців основи, які захворіли (Голодрига, Волошин, Сисюк). Навіть за такої ситуації, 10-11-класники створили кілька напів моментів, а одного разу не реалізували вихід віч-на-віч.

ФК "Тернопіль-Педліцей" – "Збруч-Агробізнес" – 0:3 (0:2)

ФК "Тернопіль-Педліцей": Омаров – Чубатий, Луцишин, Валах, Васильченко –Коломієць, Романішин, Нога, Питлик – Шевчук, Шпарко. На заміну виходили: Юркевич, Возний, Подлецький, Камінський, Сирота, Роман, Рудзевич.

"Збруч-Агробізнес" : Чиж, Шум, П. Грабчак, Приян, Дубчак, Миронюк, Онищук, В. Грабчак, Кубик, Копцюх, Познанський. На заміну виходив: Римар.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook