Про нас
увійти

Хоростківська "Зоря" поступилася чвертьфіналісту обласної Ліги чемпіонів

категорія: Футбол | дата: 05 03 2019
Хоростківська "Зоря" поступилася чвертьфіналісту обласної Ліги чемпіонів

3 березня, срібний призер минулорічної першої ліги чемпіонату Тернопільської області – хоростківська "Зоря" запланувала провести одразу два спаринги з представниками Гусятинського району – командами "Вікнини" (Вікно) та "Нива" (Городниця), повідомляє ФФТО.

Однак так сталося, що перший суперник до Хоросткова не приїхав, тому футболісти "Зорі" провели спершу інтенсивне годинне тренування, а потім зіграли контрольний поєдинок з чемпіоном Гусятинського району 2018 року та чверьфіналістом Ліги чемпіонів Тернопільщини сезону-2018/19 – "Нивою" з Городниці. Суперник хоростківчан зумів святкувати мінімальну перемогу – 1:0. Голом відзначився Микола Голич.

Хоростківська "Зоря" у звітному матчі виступала в такому складі: воротар на перегляді – Скотецький, Нетеча, Веселовський, Гапанович – Городовий, Кухарук, Роман, півзахисник на перегляді – Р. Мельник, нападник на перегляді. На заміну виходили: В. Мельник, Ландяк, нападник на перегляді. Воротар Павло Дідюк знаходився на заміні, але на поле виходив.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook