Про нас
увійти

ФК "Трибухівці" розпочав підготовку до сезону-2019

категорія: Футбол | дата: 05 03 2019
ФК "Трибухівці" розпочав підготовку до сезону-2019

ФК "Трибухівці", який минулоріч показав себе міцним середняком у першій обласній лізі, 3 березня, розпочав підготовку до нового сезону, повідомляє ФФТО.

На домашньому стадіоні команда провела перше тренування, в якому взяли участь усі всі футболісти, які виступали у сезоні-2018, окрім кількох, котрі беруть участь у Тернопільській футзальній лізі.

За словами головного тренера команди Ігоря Дворецького, минулорічний кістяк ФК "Трибухівці" повністю залишається, лише один футболіст, можливо, залишить команду. І далі ставка в комплектуванні робитиметься на вихованців бучацького футболу (зокрема, планується запросити двох гравців з бучацького "Колоса"), з невеликим вкрапленням молодих перспективних футболістів зі сторони. На сьогодні на перегляді два гравці – з Тернополя та Тернопільського району. 

Як повідомив коуч, з 7 по 10 березня у команди з Трибухівців заплановані короткі начально-тренувальні збори, протягом яких ФК "Трибухівці" має зіграти два спаринги, один з яких, ймовірно, з командою вищої ліги чемпіонату Тернопільської  області.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook