Про нас
увійти

"Динамо" з Тернопільського району здобуло перемогу на турнірі серед атовців

категорія: Футбол | дата: 04 03 2019
"Динамо" з Тернопільського району здобуло перемогу на турнірі серед атовців

Вже в четверте в приміщенні спорткомплексу ТНЕУ пройшов обласний турнір з міні-футболу серед команд учасників бойових дій, присвячений загиблим воїнам АТО, повідомляє ФФТО.

Цього року в турнірі приймали участь вісім команд. У групі "А" змагались колективи Козівського, Лановецького, Бучацького, Гусятинського районів. У групі "Б" – Чортківського,Теребовлянського, Борщівського районів і команда "Динамо" яка представляла Тернопільський район.

На церемонії відкриття турніру взяли участь голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик та голова ГО "Спілка воїнів та волонтерів АТО", кіборг Валерій Чоботар (позивний "Гатило").

За результатами групового турніру в першому півфінальному матчі зустрілись команди Гусятинського і Борщівського району. До останньої хвилини на майданчику точилась справжня чоловіча боротьба, в ході якої Гусятинські атовці перемогли з рахунком 5:3 і пробились до фіналу. У іншому півфінальному матчі досвідчена команда "Динамо" перемогла суперників з Бучацького району з рахунком 4:1.

У фінальному матчі представники Тернопільського району перемогли 5:1 команду Гусятинського району. Що цікаво, "Динамо" вдруге поспіль здобуває перемогу на цьому турнірі. В матчі за третє місце команда Бучацького району на останніх хвилинах вирвала перемогу у минулорічних призерів (5:3), колективу з Борщівського району і завоювала бронзові медалі.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook