Про нас
увійти

Чемпіон Тернопільщини поступився команді з Львівщини

категорія: Футбол | дата: 25 02 2019
Чемпіон Тернопільщини поступився команді з Львівщини

24 лютого, у Винниках на стадіоні імені Богдана Маркевича чемпіон Тернопільської області – великогаївський "Агрон-ОТГ" у спарингу поступився соснівському "Рочину" (Львівська область) – 1:2, повідомляє ФФТО.

Як розповів головний тренер "Агрону" Роман Курдупель, у матчі повна перевага була за його підопічними, суперник ж створив по-великому рахунку три гольових моменти і забив два голи. Особливо курйозним видався другий гол у ворота "Агрона" наприкінці матчу. Асистент арбітра просигналізував про офсайд, наші земляки зупинилися, однак арбітр показав грати і футболісти "Рочина" фактично закотили м’яча у порожні ворота. Рахунок ж у матчі відкрили гравці "Агрона". Вдало на добиванні зіграв правий півзахисник Тарас Червонецький. З перевагою в один м’яч так і завершився перший тайм. У другому суперник відігрався і все йшло до нічиєї, якби не той прикрий епізод, який стався під завісу матчу.

Великогаївський "Агрон-ОТГ" у звітному матчі виступав у такому складі: Рогаль – Пастернак, Андрієшин, Скобляк, Ковалик – Лук’янов, Вонс, Білик, Луцик, Червонецький – Процик. На заміну виходили: Мазур, Т. Семенець, Когут, Гурін, Ковалевський, Гаврилюк, Кривобедрий.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook