Про нас
увійти

Чортківський "Кристал" переміг хоростківську "Зорю"

категорія: Футбол | дата: 25 02 2019
Чортківський "Кристал" переміг хоростківську "Зорю"

23 лютого, у Хоросткові у спарингу зустрілися два срібних призери минулорічного чемпіонату Тернопільської області – чортківський "Кристал" (вища ліга) та хоростківська "Зоря" (перша ліга). Вища за рангом команда з Чорткова святкувала впевнену перемогу – 6:3, повідомляє ФФТО.

Футболісти "Кристалу" вдало почали матч і вели у рахунку в три м’ячі (3:0). Згодом господарі відзначилися двічі і скоротили розрив до мінімуму (3:2). Але далі вже чортківчани забили двічі, одного разу пропустили і саме вони останніми відзначилися останнім шостим м’ячем у цьому багатому на забиті голи поєдинку.

У "Зорі" двічі вразив ворота суперника капітан команди Олександр Нетеча (одного разу з пенальті) та гравець на перегляді. У "Кристала" зі старої гвардії забивали Максим Сурженко та Андрій Кульчицький. Ще чотири голи за чортківчан забили гравці, які знаходяться у розташування "Кристала" на перегляді, при чому один з них відзначився двічі.

"Зоря" (Хоростків) – "Кристал" (Чортків) – 3:6 (2:3)

"Зоря": Бігун – Скотецький, Нетеча, Веселовський, захисник на перегляді – Гапанович, Городовий, Роман, Ландяк – два нападники на перегляді. На заміну виходили: Цибульський, Мельник, Побережник.

"Кристал": Іванов, Р. Курдас, Кульчицький та вісім гравців на перегляді. На заміну виходили: Кульчицький, Скалій, Цимбалістий.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook