Про нас
увійти

"Агронива" поступилася професійному ФК "Калуш"

категорія: Футбол | дата: 19 02 2019
"Агронива" поступилася професійному ФК "Калуш"

18 лютого, в останньому третьому матчі групової стадії змагань на кубку міського голови Івано-Франківська "Агронива" із Заводського (Чортківський район) поступилася друголіговому ФК "Калуш" – 1:5, повідомляє ФФТО.

У першому таймі наші земляки практично нічим не поступалися професіоналам. Так, суперник більше контролював м’яча, але до реальних загроз справа дійшла лише наприкінці тайму, коли калушани небезпечно пробивали головою, однак м’яч пішов вище воріт.

У другому таймі команди стали грати у відкритий футбол і за такої гри, а також коли на полі тренерський штаб "Агрониви" дав можливість пограти чотирьом новим футболістам, більш впевненіше почувалися гравці ФК "Калуш". Вже до 60-ї хвилини вони зуміли тричі відзначитися. При рахунку 0:3 заводчани один м’яч відіграли. За кілька метрів від кута штрафного майданчика вони отримали право на штрафний удар. Віктор Шевченко зробив навісну передачу, а Володимир Гайковий практично з нульового кута зумів перекинути м’яча через воротаря ФК "Калуш". При рахунку 1:3 стався спірний момент біля воріт калушан. У карний майданчик увірвався Павло Макогон, на якому суперник порушив правила. Боковий суддя просигналізував, що був фол, однак арбітр матчу прийняв інше рішення і пенальті не призначив. Цей епізод дещо вибив з колії гравців "Агрониви", а суперник цим скористався і відзначився ще двома голами. Могли відзначитися наприкінці матчу й гравці із Заводського, зокрема, ідеальний шанс скоротити рахунок мав Немо Шелія, однак після прострільної передачі з правого краю Володимира Гайкового, грузин метрів з трьох не зумів переграти кіпера ФК "Калуш".

"Агронива" у звітному матчі виступала у такому складі: Чуба, Михальчук (Ільницький), Заставецький, Клюс (Чеснік), Крашівський (Павлинів), Савка, Макогон, Шевченко, Шелія, Тимощук (Вадовський), Гайковий.

Цей поєдинок став останнім для "Агрониви" на попередньому етапі змагань. Програвши всі три поєдинки на груповій стадії, наші земляки тепер поборються у втішному турнірі за 5-8 місця.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook