Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" розгромила "Енергетик" на Меморіалі Юста

категорія: Футбол | дата: 17 02 2019
Тернопільська "Нива" розгромила "Енергетик" на Меморіалі Юста

По два голи у кожному з таймів принесли "Ниві" третю поспіль перемогу та перше місце у Групі 1.

Перше взяття воріт суперника відбулося лише через пів години гри і вдалося воно завдяки курйозу. Ігор Гатала виконував навісну передачу майже з лінії поля, але м'яч зрикошетив від захисника, чим дезорієнтував голкіпера, і саме від останнього потрапив у сітку.

За хвилину до свистка на перерву "Нива" відзначилися вдруге. У цьому випадку причетним до забитого голу теж став Гатала. Отримавши діагональну передачу від Олексієнка, Ігор зблизився з воротами та відпасував у район одинадцятиметрової позначки, звідки воротаря розстріляв Мирон Бідний.

По перерві вдалося відзначитися Олексію Литовченко, який протягом першого тайму не використав ряд моментів. Роман Волохатий вивів партнера на побачення з воротарем і форвард своє діло зробив.

А крапку у грі поставив один із потенційних новачків. Олексієнко завдав потужного дальнього удару, але влучив у стійку. Проте партнер вдало зіграв на добиванні.

Отож, груповий етап Меморіалу Юста "Нива" завершує із максимальним результатом — три перемоги з трьох та з першого місця виходить до етапу плей-оф, що розпочнеться 2 березня.

Меморіал Ернеста Юста

17 лютого 2019, Винники

"Енергетик" – "Нива" 0:4

Голи: автогол (31), Бідний (44), Литовченко (63), гравець на перегляді (90)

"Нива": Мороз, Герт, Кохман, Олексієнко, Гатала, Литовченко, Залізняк, Бідний, Хруставка та два гравці на перегляді

На заміну виходили: Волохатий та п'ять гравців на перегляді

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook