Про нас
увійти

Теребовлянська "Нива" перемогла красилівський "Случ"

категорія: Футбол | дата: 16 02 2019
Теребовлянська "Нива" перемогла красилівський "Случ"

14 лютого, на кубку мера Хмельницького у 3-му турі теребовлянська "Нива" перемогла "Случ" з Красилова (Хмельницька область) – 4:1, повідомляє ФФТО.

Рахунок у матчі відкрили наші земляки. На 20-й хвилині гол за "Ниву" забив Артур Лисогор. У другому таймі "Случ" рахунок зрівняв. На 60-й хвилині дальнім пострілом відзначився Вадим Безвещук (1:1). А далі феєричну гру продемонстрував новачок "Ниви" Олександр Бегашов, котрий відзначився хет-триком. У першому випадку за хвилину після пропущеного гола теребовлянці вивели віч-на-віч Бегашова з кіпером "Случа" і "Нива" знову вийшла вперед (2:1). На 75-й хвилині наші земляки заробили право на штрафний удар практично з лінії штрафного майданчика. В обвід стінки пробив Бегашов, а голкіпер не дотягується до м’яча і той опинився у воротах (3:1). І, насамкінець, на 77-й хвилині знов чудовий пас на Бегашова, який розібравшись з воротарем, оформив третє взяття воріт у цьому матчі (4:1).

Зауважимо, що в складі "Ниви" зі старого складу грало лише троє футболістів – брати Юрій на Олег Никеруй та воротар Віктор Ольховий. Всі решта гравців – це потенційні новачки теребовлянської команди.

Після третього туру кубку мера Хмельницького теребовлянська "Нива" має шість очок і вона перебуває у лідируючій групі команд учасників.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook