Про нас
увійти

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" зіграв унічию з ФК "Хмельницький"

категорія: Футбол | дата: 16 02 2019
ФК "Тернопіль-ДЮСШ" зіграв унічию з ФК "Хмельницький"

Другий навчально-тренувальний збір учасник вищої обласної ліги ФК "Тернопіль-ДЮСШ" завершив спарингом у Хмельницькому. 15 лютого, муніципали на футбольному полі зі штучним покриттям зіграли внічию з учасником аматорського чемпіонату України ФК "Хмельницький" – 1:1, повідомляє ФФТО.

У першому таймі команди не потішили не чисельну публіку голами. Натомість на початку другого саме тернополяни відзначилися автоголом, який на рахунку Тараса Німаша. Натомість на 64-й хвилині наші земляки зуміли відігратися. Це зробив Ярослав Чопик. Також мали хороші можливості, але ними не скористалися Михайло Оконський та Бенжамін Брайт.

Як відзначив головний тренер ФК "Тернопіль-ДЮСШ" Андрій Яблонський, матч дав багато корисної інформації. Зокрема, у його підопічних був великий брак в контролі м’яча, натомість, за словами Андрія Едуардовича, це до певної міри закономірно, адже команда проводить всього другий контрольний поєдинок у 2019 році.

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" у звітному матчі виступав у такому складі: Собчук, Німаш, Новачинський-к, Оконський, Чопик, Жига, Мостовий, Марценюк, Куделко, Сиротюк, Шергей. У другому таймі на заміну вийшли: Коноба, Хавтур, Шкварло, Баб’як, Брайт, Сентик, Бернард, Туре.

– Матчем у Хмельницькому команда закінчила другий начально-тренувальний збір. Футболісти отримають три дні відпочинку, а далі – знову до роботи. У наступному тренувальному тижні спарингів не плануємо.  Натомість домовлятимемося вже на контрольний матч на кінець третього двотижневого збору, – підсумував Андрій Яблонський.

Нагадаємо, у першому цьогорічному спарингу ФК "Тернопіль-ДЮСШ" поступився івано-франківській "Ніці" (U-19) – 1:2 (автор голу – Максим Сентик).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook