Про нас
увійти

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" провів перший спаринг у 2019 році

категорія: Футбол | дата: 11 02 2019
ФК "Тернопіль-ДЮСШ" провів перший спаринг у 2019 році

Перший тижневий цикл на другому навчально-тренувальному зборі учасник вищої обласної ліги ФК "Тернопіль-ДЮСШ" завершив спарингом у Івано-Франківську. Муніципали по футбольному полі зі штучним покриттям поступилися місцевій "Ніці" (U-19) – 1:2, повідомляє ФФТО.

Тернополяни грали під навантаженням, тому результат у цій зустрічі був не на першому плані. Головне у цей період дати можливість футболістам спробувати м’яча на хорошому полі, позаяк у Тернополі немає відповідних умов для роботи з м’ячами. Єдиний гол у складі тернополян у другому таймі на 71-й хвилині забив Максим Сентик.

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" у звітному матчі виступав у такому складі: Собчук, Німаш, Новачинський-к, Оконський, Чопик, Жига, Мостовий, Марценюк, Куделко, Сиротюк, Шергей. У другому  таймі на поле вийшли: Коноба, Хавтур, Шкварло, Баб’як, Брайт, Сентик, Лаврик, Бернард, Туре.

На 16 лютого у муніципалів заплановано другий спаринг. Підопічні тандему тренерів Андрія Яблонського та Богдана Бучинського того дня планують зіграти у гостях з ФК "Хмельницький" (учасник аматорського чемпіонату України).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook