Про нас
увійти

Тернопільска "Нива" розгромила винниківський "Жупан"

категорія: Футбол | дата: 10 02 2019
Тернопільска "Нива" розгромила винниківський "Жупан"

Другий поєдинок групового етапу Меморіалу Ернеста Юста футбольний клуб "Нива" завершив перемогою над винниківським "Жупаном".

Попри ігрову та територіальну перевагу, відзначитися у воротах суперника тернополянам вдалося лише у середині першого тайму. До цього ряд нагод не використали Гатала, Литовченко та гравці на перегляді. Відкрив рахунок Богдан Слоневський, пробивши злету з-за меж штрафного майданчика у ближню дев'ятку. У першому таймі це взяття воріт так і залишилось єдиним, хоча моменти біля чужих воріт виникали регулярно.

По перерві тренерський штаб "Ниви" зробив одразу дев'ять замін. Незадовго після відновлення гри м'яч вдруге побував у сітці воріт винниківчан. Тарас Мороз, який у другому таймі змістився у опорну зону, видав розкішну розрізну передачу. Нею скористався потенційний новачок, який вийшов на побачення з воротарем та без проблем обіграв його.

Ще два голи побували у воротах "Жупана" з інтервалом у три хвилини у середині другого тайму. Спочатку тернополяни провели швидку атаку, відібравши м'яч на чужій половині поля, яку точним ударом повз голкіпера завершив ще один потенційний новачок.

А у наступному епізоді Олег Хруставка виконував навісну передачу з правого флангу і м'яч потрапив у руку оборонцю. За що арбітр без вагань призначив пенальті. Вирок чітко реалізував капітан "Ниви" Тарас Мороз.

Після двох зіграних турів у активі "Ниви" шість набраних очок та перше місце у турнірній таблиці. За тиждень команда зіграє заключний поєдинок групового етапу проти "Енергетика" з Добротвору.

Меморіал Ернеста Юста

10 лютого 2019, Винники

"Жупан" – "Нива" 0:4

Голи: Слоневський (24), гравець на перегляді (49), гравець на перегляді (70), Мороз (72 пен.)

"Нива": Механів, Мороз, Герт, Кохман, Слоневський, Гатала, Литовченко та чотири гравці на перегляді

На заміну виходили: Волохатий, Хруставка, Залізняк та шість гравців на перегляді

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook