Про нас
увійти

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" під час другого збору зіграє два спаринги

категорія: Футбол | дата: 08 02 2019
ФК "Тернопіль-ДЮСШ" під час другого збору зіграє два спаринги

У понеділок, 4 лютого, розпочався другий навчально-тренувальний збір в учасника вищої обласної ліги ФК "Тернопіль-ДЮСШ". Оцінити роботу на першому зборі та розповісти, що планується виконати на другому ми попросили головного тренера команди Андрія Едуардовича Яблонського.

– Пане Андрію, оцініть коротко пророблену роботу на першому зборі?

– Протягом двох тижнів, з 15 по 31 січня, гравцями ФК "Тернопіль-ДЮСШ" було виконано великий об’єм фізичної роботи, відношенням до роботи тренерський штаб цілком задоволений. Після закінчення першого збору команда отримала заслужений кількаденний відпочинок, щоб відновитися і продовжити роботу.

– Поділіться планами на наступний підготовчий період?

– В основу другого тренувального збору, який проходитиме з 4 по 16 лютого, буде входити розвиток спеціальної витривалості у поєднанні з вправами з м’ячем. Так як погода не дозволяє вийти на велике поле, яке вкрите ожеледицею, а ризикувати здоров’ям футболістів ніхто не хоче, нам доводиться тренуватися на майданчику зі штучним покриттям.

– Чи заплановані на другому зборі контрольні матчі?

– У поєднанні з тренувальним процесом плануємо зіграти дві контрольні гри. Так як можливості грати вдома не маємо, вимушені до суперників їхати в гості. Вже цієї неділі, 10 лютого, вирушаємо до Івано Франківська, де проведемо спаринг з місцевою "Нікою" (U-19), а 16 лютого плануємо зіграти у гостях з ФК "Хмельницький" (учасник аматорського чемпіонату України).  

– Чи є якісь змінити в складі ФК "Тернопіль-ДЮСШ"?

– Нових футболістів у розташуванні команди немає, натомість один з лідерів ФК "Тернопіль-ДЮСШ", 18-річний Максим Проців (у 2018 році провів 17 матчів та забив 5 голів у чемпіонаті області та відіграв 12 поєдинків, у яких відзначився 4 голами в аматорському чемпіонаті України – авт.) тренується з друголіговою тернопільською "Нивою".

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook