Про нас
увійти

Роман Волохатий: "Тренуватися самотужки вдома і у команді — це дві різні речі"

категорія: Футбол | дата: 05 02 2019
Роман Волохатий: "Тренуватися самотужки вдома і у команді — це дві різні речі"

Півзахисник "Ниви" розповідає про відпустку, студентську збірну України, а також про перші дні тренувальних зборів.

— Романе, як пройшла відпустка? Чи підтримував форму, перебуваючи вдома?

— Після останньої гри з "Вересом" я ще тиждень тренувався, бо приймав участь у матчах студентської ліги. Потім декілька тижнів дозволив собі відпочити. А з початком січня поступово почав підтримувати форму, бігав кроси та відвідував тренажерний зал. Приблизно з середини січня щодня намагався бігати двічі, щоб до початку зборів бути готовим і не випадати з обойми.

— У період зимового міжсезоння провела збори студентська збірна України, яка виграла Меморіал Макарова. Засмутився, що цього разу не отримав виклик?

— В певній мірі так. Але розумію, що туди викликали найсильніших. Тому мені ще є куди рости і працювати. Але часу засмучуватися у мене не було, адже знав, що через тиждень розпочинаються збори у "Ниві".

— А загалом слідкував за студентами під час турніру Макарова?

— Звичайно, ретельно відслідковував усі події, адже у команді грали мої товариші. З ними постійно був на зв'язку, привітав команду з перемогою.

— Позаду уже чотири дні першого збору. Які відчуття?

— Тренуватися самотужки вдома і у команді — це дві різні речі. Вдома такого навантаження не отримаєш. Є відчуття, що ноги "підсіли" і відчувається кріпатура. Але все минеться, потрібно не зупинятися.

— Вчора команда пробігла тест "йо-йо". Раніше доводилося стикатися з ним?

— Ні, це для мене вперше. Мабуть, тому свої сили і не розрахував і біг не зовсім правильно. Потім партнери вказували на помилки. Сподіваюся, що наступного разу мій результат буде уже кращим.

— Наступного дня відбулося заняття з аеробіки. Які враження?

— Для мене аеробіка не є новим досвідом. Свого часу я грав за команду "Укроп" і ми двічі на тиждень займалися аеробікою. Тому мені не довелося звикати.

— Завтра команда вперше вийде на велике поле і стартує на Меморіалі Юста. Які очікування?

— Дуже скучив за великим полем, адже взимку доводилося грати лише у футзал. Звичайно, пошвидше хочеться повернутися на зелений газон, але поки що будемо грати на штучних полях.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook