Про нас
увійти

Теребовлянська "Ниви" працює в режимі одно- і дворазових тренувань

категорія: Футбол | дата: 26 01 2019
Теребовлянська "Ниви" працює в режимі одно- і дворазових тренувань

Як ми вже повідомляли, 23 січня розпочались тренування в теребовлянської команди "Ниви", яка після річної перерви виступатиме в оновленому складі у вищій лізі чемпіонату Тернопільської області 2019 року, повідомляє ФФТО.

Поверненню "Ниви" слід завдячувати теребовлянському міському голові Сергію Поперечному, який ініціював відновлення футбольної команди та виділення коштів на її підтримку відповідно до “Програми розвитку футболу на території Теребовлянської міської ради”.

Команда під керівництвом головного тренера Назара Ярославовича Козака чергуватиме одно- і дворазові тренування. Щодня відбуватимуться заняття на теребовлянському стадіоні "Колос", а у вівторок і четвер проходитимуть додаткові заняття у фітнес-центрі "Фітоняшка".

– Важливо, що для покращення власної фізичної підготовки “Нива” (Теребовля) використовує всі можливості. Зокрема, зараз наші футболісти активно співпрацюють з фітнес-тренером Галиною Шмайдій та дуже задоволені її професійною підготовкою до тренувань, навантаженнями і результативною програмою, – каже Назар Козак.

Нагадаємо, першими змаганнями теребовлянської "Ниви" в 2019 році стане турнір в Хмельницькому, який стартує 9-10 лютого.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook