Про нас
увійти

"Черкащина-Академія" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 04 11 2018
"Черкащина-Академія" – "Нива". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у 16-му турі Другої ліги буде "Черкащина-Академія". Матч відбудеться на стадіоні "Зоря" у Білозір'ї 4 листопада о 15:00.

Заключний виїзний матч у 2018-му році футболісти "Ниви" проведуть на Черкащині, де на полі зі штучниим покриттям зустрінуться із місцевою "Академією". Черкащани, які стали правонаступниками першолігового "Черкаського Дніпра", з перших турів чемпіонату заявили свої амбіції у Другій лізі. Але в останніх матчах нашим суперникам бракує стабільності.

Зокрема в останньому турі "Черкащина-Академія" доволі неочікувано на виїзді поступилася "Чайці", пропустивши єдиний гол із пенальті. А на тижні черкащани програли і у матчі 1/8 фіналу Кубка України. Долю протистояння із львівськими "Карпатами" теж вирішив один гол, який львів'яни провели за десять хвилин до фінального свистка.

Перед матчем із "Нивою" у складі опонентів є одна втрата. Через перебір жовтих карток не зіграє основний захисник Віталій Тимофієнко.

За тією ж причиною не вирушив до Черкас півзахисник "Ниви" Ігор Кохман, який, нагадаємо, у першому колі приніс тернополянам домашню нічию з "Черкащиною", зрівнявши рахунок красивим дальнім ударом.

"Нива" на виїзний матч вирушила завчасно, взявши курс на Черкаси в обідню пору 3 листопада і пізно увечері прибула до місця призначення, оселившись у готелі під назвою…"Нива".

Тернополяни за матчем матимуть змогу спостерігати у режимі онлайн на YouTube. Посилання на пряму трансляцію будуть опубліковані на нашому сайті.

Друга ліга, тур 16

"Черкащина-Академія" – "Нива"

4.11.18, с. Білозір'я, 15:00

Арбітр — Панасюк Т. В. (Бердичів)

Асистенти арбітра — Вдовіна О. В. (Львів), Кравченко Ю. С. (Львів)

Четвертий арбітр — Шкурченко О. В. (Черкаська обл.)

Спостерігач арбітражу — Александренко В. В. (Вінниця)

Матч першого кола: "Нива" – "Черкащина-Академія" 1:1

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook