Про нас
увійти

ФК "Івачів" – володар кубка Тернопільського району

категорія: Футбол | дата: 03 11 2018
ФК "Івачів" – володар кубка Тернопільського району

У Великих Гаях між колективами з Прошової і Івачева відбулася фінальна зустріч кубка Тернопільського району з футболу імені Івана Вишневського 2018 року. Зустріч викликала жвавий ажіотаж вболівальників, і футболісти не підвели своїх симпатиків, продемонструвавши змістовний футбол. Особливо цікавим видався перший тайм, в якому суперники ще до середини встановили підсумковий рахунок, повідомляє ФФТО.

Як розповів заступник голови Тернопільської районної федерації футболу Юрій Бучинський, зустріч енергійніше розпочали гравці з Прошової, які з перших хвилин пішли в наступ і вже за кілька хвилин відкрили рахунок. Та згодом вже футболісти з Івачева прибрали ініціативу до «своїх ніг» і почали нагнітати обстановку біля володінь команди суперника. І це принесло свої плоди – протягом десяти хвилин м’яч двічі побував в воротах представників з Прошової. Ще кілька нагод було змарновано, а під кінець тайму каркас воріт по черзі врятував кожну з команд.

На другий тайм суперники вийшли з різною мотивацію – футболісти з Івачева старались побільше контролювати м’яч, а гравці з Прошової будь-якою ціною намагались зрівняти рахунок. Про напругу в зустрічі говорить той факт, що арбітру зустрічі прийшлось показати представникам обох колективів вісім жовтих карточок, а ще по одному гравцю було вилучено з поля. Та все ж до кінця зустрічі рахунок не змінився і  футболісти  з Івачева стали володарями Кубка, з чим ми їх і вітаємо.

А 4 листопада в Великих Гаях буде проведено перший Суперкубок району з футболу імені Івана Білоуса. Зустрічатимуться команди з Шляхтинців (чемпіон району 2018 року) і Івачева (володар кубка району 2018 року). Початок зустрічі об 11.00.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook