Про нас
увійти

Підволчиський "Збруч" переміг на ветеранському турнірі у Коропці

категорія: Футбол | дата: 31 10 2018
Підволчиський "Збруч" переміг на ветеранському турнірі у Коропці

В неділю, 28 жовтня, у смт. Коропець Монастириського району відбувся XVI-й традиційний турнір серед ветеранів 40+ років. Змагання відбувалися за звичною схемою для великого футболу – два тайми, щоправда по 25 хвилин кожен, повідомляє ФФТО.  

У змаганнях прийняли участь: "Дністер" Коропець, "Лисоня" Бережани, "Старт" Козова і "Збруч" Підволочиськ.  

Спочатку було проведено два півфінали, потім програвші команди зустрілись у матчі за 3-є місце, а переможці за 1-е місце.

У першому матчі "Збруч" зустрівся з господарями – "Дністер" (Коропець). Матч видався напруженим, ініціатива по ходу матчу переходила від однієї команди до іншої, але в середині першого тайму після передачі Сергія Якимовича нападник гостей Сергій Марченко вивів свою команду вперед. Весь другий тайм гра проходила у взаємних атаках, а під завісу матчу знову ж спрацювала та сама зв'язка і після передачі Якимовича, Марченко відірвався від захисників і влучним ударом поставив крапку у матчі 2:0. Отож, перемога гостей з берегів Збруча.

У другому матч відбулось принципове дербі Бережани - Козова. Команди без додаткової мотивації були заряджені на боротьбу. Ініціативою зразу ж заволоділи футболісти "Лисоні", за що в середині першого тайму були винагородженні голом. Після пропущеного голу команда з Козової перехопила ініціативу і здавалося, що гол  не заставить себе чекати, але футболістам з Бережан вдалося втримати переможний рахунок – 1:0.

Після боротьби на футбольному полі відбулося нагородження учасників, як в індивідуальних номінаціях так і команд. Кращий бомбардиром і гравець турніру став Сергій Марченко зі "Збруча (Підволочиськ).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook