Про нас
увійти

Чортківський "Кристал" здобув "срібло" обласного чемпіонату!

категорія: Футбол | дата: 25 10 2018
Чортківський "Кристал" здобув "срібло" обласного чемпіонату!

Втративши очки у попередньому турі із ФК "Козова", здобуття срібних медалей чемпіонату області залежало не лише від чортківських футболістів. Обіграти заліщицький "Дністер" у 18-му турі було мало, все залежало від матчу "ДСО-Поділля" – "Агрон-ОТГ". Для "Кристалу" склалося все якнайкраще, вони перемогли заліщан (4:1), а "Агрон" здолав "ДСО-Поділля" (4:2), повідомляє ФФТО.

Рахунок у матчі в Чорткові було відкрито на 18-й хвилині. Голкіпер гостей Василь Грабарович збив Максима Сурженка і арбітр призначив пенальті, яке реалізував капітан "Кристала" Руслан Курдас (1:0). Руслан міг незадовго оформити дубль, але отримавши ще раз нагоду пробити пенальті – поцілив м’ячем у штангу.

Решта голів у матчі було забито у другому таймі. 49-й хвилині Андрій Сухецький здійснив сольний прохід, а Данило Фальковський вже переправляв м’яча у порожні ворота (2:0). Далі Ярослав Шпікула метрів з 40-ка робив навісну передачу, однак так сталося, що м’яч опинився в "дев’ятці" (3:0). За три хвилини вже Андрій Сухецький реалізував вихід віч-на-віч (4:0). Гості спромоглися на гол престижу після стандарту. Гол на рахунку Андрія Пилип'юка, який вдало зіграв на добиванні після того, як голкіпер "Кристала" Андрій Кравчук відбив м’яча перед собою (4:1).

Ця перемога дозволила підопічним Едуарда Хаврова здобути срібні нагороди, до який довго йшла команда з Чорткова.

"Кристал" (Чортків) – "Дністер" (Заліщики) – 4:1 (1:0)

24 жовтня. Чортків. Стадіон "Харчовик". 50 гл. +5 град

Судді: Олег Когут (Тернопіль), Василь Чубарик (Тернопіль), Ігор Чаплій (Залізці).

Спостерігач арбітражу: Михайло Русанюк (Тернопіль).

"Кристал": Кравчук, Іванов, Сотніков, Зозуля, Патрик, Шпікула, Фальковський, Сурженко, Сухецький Р. Курдас-к (Скалій, 75), Д. Курдас (Клим, 46).

"Дністер": Грабарович (Марунчак, 88), А. Олексів, Лінник, Ковалишин, Р. Левицький, Валерій Токарчук, Стратій-к, Городинський (Топольницький, 58), Пилип’юк, Шутурма (В. Левицький, 70), Владислав Токарчук.

Голи: Руслан Курдас (18), Данило Фальковський (49), Ярослав Шпікула (66), Андрій Сухецький (70), Андрій Пилип'юк (75).

На 26-й хвилині Руслан Курдас не реалізував пенальті.

Попереджені: В. Грабарович (17), Н. Стратій (26), Р. Патрик (30), А. Олексів (34), Владислав Токарчук (90).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook