Про нас
увійти

Великогаївський "Агрон" переміг на виїзді "ДСО-Поділля"

категорія: Футбол | дата: 25 10 2018
Великогаївський "Агрон" переміг на виїзді "ДСО-Поділля"

Чемпіон Тернопільської області 2018 року – великогаївський "Агрон" провів справді чемпіонський сезон, не програвши в чемпіонаті жодного поєдинку. Це стало зрозуміло після останнього, 18-го туру, в якому підопічні Романа Курдупеля на виїзді перемогли "ДСО-Поділля" (Тернопільський район) – 4:2, повідомляє ФФТО.

Матч мав надзвичайно велике значення для команди з Тернопільського району, якій для здобуття срібних нагород потрібна була тільки перемога. Однак підопічні Андрія Гринченка її так і не здобули. Вже дуже налаштовані на гру були футболісти "Агрона", мабуть тримаючи в пам’яті дві кубкові цьогорічні поразки від "ДСО-Поділля" (фінал кубка області і поєдинок за суперкубок).

Вже на старті матчу номінальні гості вийшли вперед. Після подачі кутового Ігорем Вонсом, оборонці "ДСО-Поділля" забули Сергія Лук’янова, котрий замкнув дальню стійку (0:1). На цього "агронівці" не зупинилися і ще до перерви двічі вразили ворота Владислава Бритковського. Спершу знову гольову передачу віддав Ігор Вонс. Цього разу роблячи навіс зі штрафного. Захисників і голкіпера випередив капітан "Агрона" Андрій Пастернак і переправив м’яча у сітку воріт (0:2). А за дві хвилині форвард гостей Назар Процик втік від захисників від центра поля і реалізував вихід віч-на-віч – м’яч від штанги залетів у ворота (0:3).

На старті другого тайму ще одного разу відзначилися футболісти "Агрона". Андрій Гринченко невдало вибив м’яча, його перехопив Процик, пройшов з ним до лицевої лінії та відпасував на Ігоря Вонса, котрий ударом в один дотик точно пробив у ближній кут воріт (0:4). Після цього тренер гостей Роман Курдупель випустив на поле запасних гравці, які вже діяли не так активно, як би того хотілося і, як підсумок, господарі зуміли два м’ячі відіграти. Спершу після передачі Назара Головка Ігор Швець, маючи на спині оборонця, потужно пробив голкіпера Івана Рогаля (1:4). А на третій компенсованій хвилині оборонці "Агрона" залишили самого Швеця на ближній стійці і форвард "ДОС-Поділля" без проблемі оформив дубль (2:4). Для останнього цей гол мав велике значення, адже відзначившись двічі, він наздогнав кращого бомбардира вищої ліги Дмитра Познанського ("Збруч-Агробізнес") і тепер в обох по 16 забитих м’ячів і вони розділили між собою титул кращого голеодора.

Що ж до команди з Тернопільського району, то поразки відсунула їх на третє місце турнірної таблиці, що є кроком назад у порівнянні з минулим сезоном, коли "ДСО-Поділля" здобуло "срібло".

"ДСО-Поділля" (Тернопільський район) – "Агрон-ОТГ" – 2:4 (0:3)

24 жовтня. В. Березовиця. Селищний стадіон. 120 гл. +6 град.

Судді: Віталій Буняк (Бережани), Іван Мандзюк (Зборів), Олег Чемний (Коропець).

Спостерігач арбітражу: Іван Будівський (Теребовля).

"ДСО-Поділля": Бритковський (Чернятинський, 46), Скобляк, Андрій Гринченко, Кормило-к, Алексевич, Лема, Мищишин (Левчик, 46), Білик, Шелія, Капелян (Головко, 69), Швець.

"Агрон": Рогаль, Пастернак-к, Лівіцький, Ковалик (Червонецький, 52), Коник (Анатолій Гринченко, 67), Кривобедрий (Гевчук, 54), Вонс, Лук’янов, Гурін (Когут, 53), Т. Семенець (Ковалевський, 59), Процик.

Голи: Сергій Лук’янов (3), Андрій Пастернак (31), Назар Процик (33), Ігор Вонс (50), Ігор Швець (77, 90+3).

Попереджені:  І. Швець (36), Т. Семенець (42).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook