Про нас
увійти

Гравці ФК "Збараж" героїчно вистояли проти лідера першої ліги

категорія: Футбол | дата: 23 10 2018
Гравці ФК "Збараж" героїчно вистояли проти лідера першої ліги

У 4-му турі фінальної частини першої ліги чемпіонату Тернопільської області лідер – ФК "Копичинці" сенсаційно втратив очки у Збаражі, зігравши з місцевим ФК у безрезультативну нічию – 0:0, повідомляє ФФТО.  

Як відзначив президент ФК "Копичинці" Іван Хорошак, його команда просто перегоріла, адже майже 40 хвилин не розпочинався матч (у рапорті арбітра вказано, що це трапилися через відсутність лікаря на матчі), футболістам довелося весь цей час стояти біля бровки поля, відповідно саме цей фактор і плинув на гру гостей.

Що ж до самого матчу, то перший момент організував Ігор Сороцький, котрий з 16-ти метрів пробивав на виконання, однак не влучив у ствір – м’яч пройшов у метрі від штанги. Згодом нападник ФК "Збараж" Олександр Паламар накрутив трьох захисників, але з практично нульового кута у ворота не влучив. Гра була на зустрічних курсах з великої кількістю боротьби в центрі поля. Десь близько 30-ї хвилини міг забити Олександр Була, котрий ударом головою замикав дальню штангу після подачі Михайла Конечного. Глядачі, мабуть, вже бачили м’яча в воротах, але він у сітку не потрапив. У гостей активністю виділявся Ігор Сороцький (втратив кілька хороших моментів), у збаражчан декілька напів моментів мав Бернард Аджей, але і він не влучав у ствір.

Другий тайм активно розпочали гравці ФК "Копичинці". Вони подали три кутових поспіль, міг забивати Володимир Леськів після скидки Ігор Сороцького. В ФК "Збараж" у свою чергу хороші моменти мали Василь Процик та Олександр Паламар. Не реалізував вихід віч-на-віч, вийшовши на заміну нападник ФК "Копичинці" Назар Мороз – голкіпер ФК "Збараж" Тарас Таращук відбив м’яча на кутовий.

Останні хвилини матчу пройшли на зустрічних курсах, що збаражчани бігли великими силами  вперед, що гості, але за таких гойдалок голів глядачі так і не побачили.

Зважаючи на великий кадровий голод у підопічних Михайла Кузьми (два дискваліфікованих футболісти та кілька травмованих), цю нічию ФК "Збараж" можна назвати героїчною, адже у полі в якості польового гравця довелося вийти номінальному голкіперу Олександру Шпирко, який грав з перших хвилин поєдинку, однак травмувався і змушений був передчасно покинути футбольне поле…

ФК "Збараж" – ФК "Копичинці" – 0:0

21 жовтня. Збараж. Стадіон "Колос". 200 гл. +14 град.

Судді: Володимир Ясюченя (Тернопіль), Віталій Сердюк (В. Глибочок), Ігор Скуба (Скалат).

Спостерігач арбітражу: Микола Філь (Тернопіль).

ФК "Збараж": Таращук, Ковальчук, Процик, Джозеф, Качор, Конечний-к, Николайчук, Паламар, Аджей, Була, Шпирко (Ногас, 38).

ФК "Копичинці": Марченко, Наталюк, В. Сороцький, Сагайдак, Хомишин (Гондз, 90+1), Сливка-к, О. Никеруй (Клак, 86), І. Сороцький, Городинський (Н. Мороз, 66), С. Куріцький (М. Куріцький, 57), Леськів.

Попереджені: М. Конечний (2), О. Паламар (58), В. Процик (74), Р. Качор (81) – І. Городинський (22).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook