Про нас
увійти

У Підволочиську урочисто відкрили футбольний майданчик зі штучним покриттям

категорія: Футбол | дата: 14 10 2018
У Підволочиську урочисто відкрили футбольний майданчик зі штучним покриттям

12 жовтня на підволочиському стадіоні "Колос" відбулося церемонія урочистого зібрання з нагоди відкриття нового спортивного майданчика зі штучним покриттям, повідомляє ФФТО.

Підволочиськ знову зустрічав людей закоханих у спорт. Господар свята селищний голова Віталій Дацко запросив почесних гостей – голову Федерації футболу Тернопільської області, народного депутата України Тараса Юрика, віце-президента Федерації футболу України Олега Собуцького, голову Підволочиської РДА Бориса Онищука, голову районної ради Ігоря Монартовича.

Присутні стали свідками відкриття футбольного майданчика зі штучним покриттям, який був профінансований державною субвенцією на розвиток регіонів від Федерації Футболу України та співфінансування коштами місцевого бюджету Підволочиської селищної ради.

– Це ще один вагомий крок, який робить влада на зустріч жителям громади, доводячи свої наміри служити людям. Встановлення спортивних майданчиків – це шлях здоров’я та молоді. Особливо це вагомий подарунок для наших юних спортсменів, які давно вже мріяли про такий майданчик, – відзначив на відкритті Віталій Дацко. 

– Дуже приємно, що Підволочиська громада вкладає інвестиції у розвиток таланту та спорту, адже у дітях майбутнє країни. Можливо, саме тут, на Підволочиській землі народяться майбутні зірки футболу, олімпійські чемпіони, спортсмени, які прославлятимуть нашу Україну на спортивних аренах світу, – сказав Тарас Юрик.

Почесне право перерізати стрічку та відкрити сучасний спортивний майданчик зі штучними покриттям було надано нашим юним спортсменам, капітанам футбольних команд Підволочиська і Оріхівця та їх тренерам наставникам.

Всечесні отці освятили майданчик, щоб діти тут ніколи не зазнавали травм, зміцнювали своє здоров’я та здобували перемоги.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook