Про нас
увійти

"Агрон-ОТГ" здобув вольову перемогу над ФК "Тернопіль-ДЮСШ"

категорія: Футбол | дата: 13 10 2018
"Агрон-ОТГ" здобув вольову перемогу над ФК "Тернопіль-ДЮСШ"

Великогаївський "Агрон-ОТГ", 10 жовтня, у перенесеному матчі 11-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області лише в другому таймі зумів схилити шальки терезів на свою користь у виїзному поєдинку проти ФК "Тернопіль-ДЮСШ" – 4:1, повідомляє ФФТО.  

Молоді муніципали у першому таймі продемонстрували доволі зрілий футбол і справедливо відкрили рахунок. Голкіпера "Агрона" Івана Рогаля запресингував нападник ФК "Тернопіль-ДЮСШ" Микола Лаврик, заставив того помилитися і Сашко вже пробивав по порожніх воротах (1:0).

Муніципали в перші 45-ть хвилин ще щонайменше тричі були близькими до взяття воріт. У одному випадку після невдалих дій Андрія Пастернака мав забивати правий півзахисник господарів Сергій Фабротняк, однак з вбивчої позиції пробив лівого ногою не сильно і слушний момент було втрачено. У другому випадку лівий оборонець Дмитро Сиротюк пройшов по флангу і, чи то пробивав по воротах, чи робив прострільну передачу. Було небезпечно, однак у рамку воріт Дмитро не влучив і ніхто з партнерів по команді не зумів замкнути дальню стійку. І, насамкінець, потужно пробивав з-за меж карного майданчика Роман Жига, але м’яч пройшов повз ворота.

Все з ніг на голову перевернулося в другому таймі. Молоді тернопільські футболісти фізично підсіли та й у головного тренера "Агрона" Романа Курдупеля була в перерві серйозна розмова зі своїми підопічними. Вже на старті другої 45-хвилині гості рахунок зрівняли. Дмитро Коник пробив з лінії карного майданчика, голкіпер ФК "Тернопіль-ДЮСШ" Арсен Коноба відбив м’яча перед собою і його з близької відстані переправив у сітку Микола Когут (1:1).

За десять хвилин досвідчений Віктор Ковалик здійснив прохід по правому краю та зробив прострільну передачу, яку замкнув джокер "Агрона" Євген Гурін, котрий кількома хвилинами раніше вийшов на поле з лавки запасних (1:2). На цього гості не зупинилися і на 79-й хвилині у контратаку втік Назар Процик, якого ціною фолу останньої надії зупинив Ярослав Чопик. Останній отримав червону картку, а його команда ще й пенальті в свої ворота, яке реалізував сам постраждалий Процик (1:3).

А ближче до кінця матчу комбінація з переводом м’яча з лівого краю атаки в центр, завершилася виходом віч-на-віч з голкіпером Романа Гаврилюка, котрий майстерно перекинув м’яча через кіпера, встановивши тим самим кінцевий результат матчу (1:4)…

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" – "Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – 1:4 (1:0)

10 жовтня. Тернопіль. Стадіон "Топільче". 150 гл. +14 град.

Судді: Ігор Гарас (Бережани), Іван Мандзій (Зборів), Олег Мімнонов (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Ярослав Боднар (Тернопіль).

ФК "Тернопіль-ДЮСШ": Коноба, Хавтур (Сентик, 65), Новачинський, Чопик-к, Сиротюк (Шкварло, 69), Фарботняк, Жига, Оконський, Мостовий, Павлусь, Лаврик (Баб’як, 82).

"Агрон": Рогаль, Пастернак-к, Ковалик, Червонецький, Т. Семенець, Гаврилюк, Вонс (Анатолій Гринченко, 82), Процик, Ковалевський (Гурін, 58), Коник, М. Когут (Гевчук, 70).

Голи: Микола Лаврик (29), Микола Когут (52), Євген Гурін (62), Назар Процик (79, з пен.), Роман Гаврилюк (85).

Попереджені: І. Вонс (27), В. Ковалик (30), М. Оконський (43), М. Лаврик (50), О. Павлусь (77).

Вилучений: Я. Чопик (79).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook