Про нас
увійти

Чортківський "Кристал" зіграв внічию з лідером чемпіонату

категорія: Футбол | дата: 09 10 2018
Чортківський "Кристал" зіграв внічию з лідером чемпіонату

У матчі 10-го туру чемпіонаті України серед аматорів чортківський "Кристал"  на домашній арені зіграв внічию з лідером чемпіонату - ФК "Малинськ"(Рівненська область) – 1:1.

До матчу із лідерами аматорського чемпіонату "Кристал" підходив у хорошому, навіть вмотивованому стані. Здобувши 5 перемог поспіль, чортківчани повинні були доводити свою потужну форму і у грі проти "Малинська" - без сумніву, найкращої команди Рівненщини та однієї із найсильніших в Україні серед аматорів.

Початок гри, напевно, був одним із найінтенсивніших у цьому сезоні. Обидві команди увімкнули свої максимальні швидкості, не боялись йти в стики, боролись за всі без виключення м‘ячі. Зважаючи на шалену антропометрію гостей (всі дуже рослі, коренасті), боротись із ними - справа не з легких. Але попри це, "кристалівці" неодноразово виходили переможцями дуелей.

Двічі по правій бровці небезпечно проривались Курдас та Бегашов, але захисникам гостей вдалось ліквідувати загрозу. "Малинськ" час від часу відповідав схожим - швидкі виходи в атаку, доведення м‘яча на фланг та простріл.

Ближче до середини тайму чортківчани змогли стримати шалений темп гостей і навіть намагались диктувати свої умови. Схоже було на те, що три очки до своєї скарбниці покладе та команда, котра виявиться фізично більш підкутою. Обидва клуби проводили більшу частину часу в атаках, майже зовсім не затримуючись у центрі поля. Але ні в одного колективу так і не виникали справжні гольові нагоди, оборонні редути "Кристалу" та "Малинська" поки були сильнішими за атакуючі лінії.

За перший тайм чортківчанам можна лише поаплодувати - "Кристал" не тільки нічим не поступався по самовіддачі, по настрою, по кількості моментів, а й в загальному виглядав дещо краще. Нагадаємо, "Малинськ" займає перше місце у турнірній таблиці!

15 хвилин відпочивши, команди знову забігали у шаленому темпі. Не було помітно, що зустрічаться перша та восьма команда чемпіонату, адже ніхто по грі ні на секунду не поступався та не виглядав слабше.

На 57-й хвилині у гру вирішив втрутитись арбітр, "намалювавши" уявний пенальні у ворота чортківчан! Здивовані були навіть гості, бо порушенням там і не пахло... Благо, Ольховий, витягнувшись в струну, парирував удар Гергерлюка! Браво!

Втім, вже фактично у наступній атаці гості таки вийшли вперед. Воробей виявився найспритнішим на дальній стійці після подачі та легко пробив у вільний від голкіпера кут - 0:1.

Пропущений гол, а на додачу систематичне дивне суддівство значно підвищили градус гри. "Малинськ" один за одним отримував гірчичники, граючи брудно. Втім, "Кристал" це не надломало - спершу Курдас хитро пробив з правого флангу, кіпер парирував. Далі вже зліва загострював Сокіл, але його простріл перехопили захисники. Потім знову Курдас, обігравшись з Соколом, черпачком закидав у дальну "дев‘ятку" - трішки вище. На дальній удар наважився і Куличицький, але воротар справився і з цим завданням.

Словом, забивши, "Малинськ" надійсно змайстрував окопи перед власними воротами та лише час від часу сліпо виносив м‘яч вперед із надією, що там хтось побореться. Чи чемпіонська це гра? Судити вам.

У свою чергу, "Кристал" створив півдюжини хороших моментів, більше 30 хвилин провівши в постійних атаках. І цього виявилось цілком достатньо, аби не дозволити гостям поїхати із трьома очками! Чортківчани запресингували голкіпера, той помилився та викотив м‘яч прямо у ноги Крайчинському, який покотив у порожі ворота - 1:1!

Чемпіонат України серед аматорів, 10 тур

ФСК "Кристал" Чортків - "Малинськ" Рівненська обл - 1:1

Голи: Крайчинський, 90 - Воробей, 60

"Кристал": Ольховий, Іванов, Коломієць, Крайчиський, Клим, Патрик, Шпікула, Сухецький, Сокіл, Р.Курдас, Бегашов

"Малинськ": Балушко, Воробей, Гергелюк, Луцюк, Лойко, Проневич, Скоцький, Брикса, Єременко, Корольчук, Онищук

Прес-служба ФСК "Кристал" Чортків

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook